Филтри

Продукти

Teka вече в БаняBox®

Дата: 2015-09-04

 

Вече и в БаняBox® можете да откриете богатата гама продукти на немския концерн Teka. Марката е позната на милиони потребители по света със своите висококачествени продукти за дома. Teka е производител както на арматура (смесители, душове) за баня и кухня, така и на електродомакинска техника, известна със своята надеждност и разнообразни функции.

 

В любимия си он-лайн магазин БаняBox® можете да откриете смесители за баня Teka, душове и душ-системи, смесители за кухня с разнообразни функции, както и иновативните модели кухненски мивки на марката. Всички продукти са с ПОСТОЯННА ОТСТЪПКА от -10% и ежемесечни ПРОМОЦИИ., които можете да откривате в специалната ни кутия с изненади ПромоBox.

 

Отличителните характеристики на продуктите на Teka могат да се обобщят като изискан комфорт. Разнообразието от функции, термостатичните модели и възможността за комбиниране с различни аксесоари, правят всички душ системи подходящ избор за всяка баня.

 

Teka дава най-доброто на своите клиенти като улеснява монтажа на моделите. Всички модели се монтират изключително бързо и лесно, което улеснява значително тяхната поправка, в случай на необходимост. Но това едва ли ще се наложи, защото продуктите на Teka имат дълъг живот. Керамичните превключватели и защитата от варовик, гарантират голям експлоатационен срок за душ системите Teka.

 

Марката предлага богатата гама слушалки, пити за душ, стойки, шлаух и др., които допълват по чудесен начин душ комплектите, душ системите и смесителите за кухня и баня, като лесно може да замените компонент, в случай на необходимост.

Моделите душ системи с подвижна глава увеличават комфорта при използване. Всички глави са снабдени със защита срещу натрупване на варовик. Превключването между различни струи на водата, превръща престоя под душа неповторимо удоволствие. С грижа за околната среда Teka произвежда своите продукти с непрекъснат стремеж да предлага зелени решения за дома, които са полезни за природата и за вашия бюджет.

 

Най-продавани

Шлаух Teka

Шлаух Teka резервен за кухненски смесител

-10%
Цена:
21.60 лв.
Каталожна цена: 24.00 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
21.60 лв.
Каталожна цена: 24.00 лв.
Отстъпка:2.40 лв. (10.00%)
Параван за баня UnBox

Параван за баня UnBox

-10%
Цена:
135.90 лв.
Каталожна цена: 151.00 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
135.90 лв.
Каталожна цена: 151.00 лв.
Отстъпка:15.10 лв. (10.00%)

Върни До Горе