ЦЕНИТЕ НА САЙТА СЕ ОБНОВЯВАТ НЕПРЕКЪСНАТО

ВЪЗМОЖНО Е НЕСЪОТВЕТСТВИЕ С ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ЧЕСТИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ.

ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА В НАЛИЧНОСТТА НА СКЛАД.

 

Количка

0 артикула

Продукти

Вижте всички статии

5 неща, които ще подобрят комфорта ви банята

5 неща, които ще подобрят комфорта ви банята

Банята е място за релакс и най-добрият начин да си осигурите спокойствието и удобството, от което се нуждаете е да я направите по свой вкус, внасяйки в нея част от собствения си стил. 

Баняbox ви предлага кратък списък от продукти за баня, които ще повишат комфорта ви по време на ежедневния престой в банята.

 

   

 

1. Вентилатор за баня

Банята е храмът на водата във всеки дом, но нерядко в нея се просмуква усещане за неприятна влажност, миризми или дори мухъл. Всичко това може да бъде избегнато, ако на отвора за отдушник бъде монтиран качествен и ефективен вентилатор за баня. Вентилаторите за баня/битови вентилатори се предлагат в разнообразни цветове, форми на решетката и екстри. Клиентите най-често търсят вентилатори, които са с висока ефективност и ниски нива на шум около и под 45Db. Вентилаторите могат да бъдат с датчици за влага, светлинни индикатори, както и с автоматичен контрол за изключване след определено време на работа. 

 

 

2. Огледало, което не се изпотява

Ужасно досадно е, когато след отпускащ горещ душ се насочите към огледалото, за да намажете лицето си с крем, да се обръснете или гримирате, а там да ви чака изпотена повърхност, в която не можете да се огледате.

Решението на проблема е огледало с противозамъгляващ филм (противозамъгляващо фолио) или анти-фог плака - всички наименования се отнасят за тънка нагреваема плака, която се залепя на гърба на огледалото и подпомага бързото изпаряване на водата от него, така че то винаги да бъде на ваше разположение. 

 

 

3. Душ-кабина или параван за баня

Душ-кабината или, при липса на пространство, параван за баня, ще допринесе за вашия комфорт по няколко начина. От една страна, визуално отделя мократа от сухата част на банята, създавайки приятно обособени зони. Това носи усещане за подреденост и хармонична обстановка. А чисто практически, преградата спира водните пръски от душа и по този начин предпазва в дългосрочен план останалата мебелировка в банята, подпомага и за поддръжката на хигиената в помещението.

 

 

4. Шкаф за баня/Шкаф с мивка

Една от най-полезните вещи що се отнася до съхранението и реда в банята, това е шкафът за баня. Той може да бъде прекрасно допълнение към интериора като се избере шкаф в тон с цвета на банята или пък като весел цветен акцент. В същото време в него можете да приберете всички козметични продукти и принадлежности, които все се чудите къде да държите. Особено практични в това отношение са шкафовете с мивка и чекмеджета, както и колоните за баня, които побират много неща, а не заемат много място. Ако имате нестандартно пространство или желания, можете да поръчате мебелите по индивидуални размери.

 

 

5. Лира/печка за баня

Ако домът ви се отоплява с парно, газ или пък дори на ток, можете да сложите в банята си отопляваща лира. Лирата може да бъде свързана към парното, газта или да бъде самостоятелно захранена с електричество.

Лирите за баня са изключително полезен уред през зимата, когато е студено. Те ще поддържат банята с приятна температура, така че когато влизате за кратко или  за дълго в нея да не се чувствате дискомфортно. Особено практични са и ако в дома има малки деца, така няма опасност да настинат при смяна на температурата от едно помещение в друго, най-вече при къпане.

Лирите могат да бъдат ползвани и за закачане на кърпи и хавлии, а благодарение на топлината кърпите ще бъдат винаги сухи и приятно затоплени. Ако нямате място или възможност за поставяне на лира за баня, може да потърсите печка, която е предназначена за отопление на банята.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 899 лв
за София, Пловдив и Стара Загора

мивка баня, смесител, душ, шкаф за баня евтино, евтина, евтин, тоалетна, моноблок, казанче вграждане, комплект баня тоалетна, сифон мивка, сифон душ, цени, цена, огледало, модерен, осветление баня, led огледало лед, на промоция, безплатна доставка, плочки за баня, гранитогрес, аксесоари за баня черни златни хром ретро