Филтри

Продукти

Марки

«1»
AB GROUP

AB GROUP

В асортимента на AB Group са включени продукти за елегантен завършек на банята - луксозни ревизионни вратички и линейни сифони, мебели за баня, полици, декоративни пана и др. Продуктите са разработени, за да отговарят на съвременните изисквания за функционалност на дома, като осигуряват защита от влага, удобство при ползване и дълготрайност. ПРОДУКТИ НА ФИРМА AB GROUP

http://www.abgroup.bg

106

продукти

KLUDI

KLUDI

Компанията е основана през 1926 г., дейността й се развива с изключителна устойчивост и грижа за клиентите и околната среда. Kludi е водеща немска марка за смесители за баня, душове, кухненски смесители и други аксесоари за баня. Качеството на продуктите е защитено от многобройни международни сертификати и награди. Фирмата е новатор и патентова свои собствени технологии, които правят продуктите им уникални, здрави, икономични и удобни за употреба. Производството на Kludi е базирано в Германия.

http://www.kludi.com/

8

продукти

IDEAL STANDARD

IDEAL STANDARD

Ideal Standard е марка, която няма нужда от представяне. Трансконтиненталният гигант с производствени бази по целия свят, години наред предлага на своите клиенти най-богата продуктова гама, която включва всичко необходимо за банята, от тоалетната чиния до поставката за сапун. Марката е на световно ниво, позната по целия свят, което гарантира качествени продукти, надежден сервиз и лесна инсталация от всеки майстор.

http://www.idealstandard.com/

548

продукти

CATALANO

CATALANO

Catalano е лидер в производството на луксозен клас санитарна керамика от 1967 г. За различни свои продуктови линии, фирмата е носител на много международни награди и отличия за иновативен дизайн, технологии и качество. Catalano е патентовала собствена иновативната технология CataGlaze. Италианският дизайн е доказан и ненадминат с фините линии и лекотата на формите.

http://www.catalano.it/

22

продукти

GROHE

GROHE

Grohe е световноизвестна марка за структури за вграждане, смесители, душове, аксесоари, смесители за кухня, вана. Компанията е лидер в областта си с редица международни признания, сертификати и непрестанно инвестираща в развитие на нови технологии. Grohe означава лекота, сигурност и безкомпромисно качество за всеки клас и серия продукти, които компанията произвежда.

http://www.grohe.com/

174

продукти

KARAG

KARAG

Karagiannis Bros S.A. е добре известна у нас под името Karag. Компанията е базирана в Гърция и предлага на потребителите достъпни и качествени продукти за баня от цялата гама обзавеждане - санитария, мивки, структури за вграждане, смесители, аксесоари, кабини и др. Отличителните белези на марката са: атркативен дизайн и ниски цени.

http://www.karag.gr/

176

продукти

TEKA

TEKA

Teka е немска компания за производство на стоки и уреди за дома. Сред произвежданите от марката стоки са смесители, душове за баня, мивки за кухня, смесители за кухня, уреди за кухня - печки, хладилници, миялни, абсорбери и др. Марката е позната на българския пазар като надеждна и достъпна марка, която предлага любимата комбинация - качество, хубав дизайн и много достъпна цена.

http://www.teka.com/

205

продукти

MARAZZI

MARAZZI

Италианска фабрика за плочки, предлагаща най-високо качество, дизайн на световно ниво, иновативни настилки с прекрасни характеристики, лесни за полагане, надеждни и устойчиви във времето. Сериите за баня, фаянс, гранитогрес богати на цветове, комбинации и стилове ще ви запленят.

http://www.marazzi.it/

14

продукти

KOĿO

KOĿO

За българските потребители KOĿO е марка с достъпни цени, която предлага елегантни серии за баня, подходящи за обзавеждането на дома, вилата, офиса. KOĿO се произвеждат и дистрибутират от Sanitec-Kolo, Полша. Сериите са базирани на най-популярните световни дизайни и залагат на различни ценови нива. За тези, които търсят едновременно добра цена и добро качество KOĿO е логичният избор. 50 години традиция и качество в областта на банята.

http://www.kolo-international.com/

138

продукти

TIGER

TIGER

Холандски производител на аксесоари за баня с перфектно качество и разнообразни дизайни. Пълни серии аксесоари за баня, закачалки, четки за тоалетна, релси за халия, държачи за хартия, за чашки и четки за зъби, поставки, кошници, стъклени полици и други.

http://www.tiger.nl/

0

продукти

HYDROSYSTEMS

HYDROSYSTEMS

Хидросистеми е българска компания за луксозни стоки за обзавеждане за баня, производител на вани, обикновени и оборудвани с висококачествни СПА аксесоари - хидромасажни системи, аеромасаж, ароматерапия, хромо терапия. Ваните на Хидросистеми се отличават с разнообразен дизайн и размери, с много екстри и страхотно качество. Фирмата предлага на своите клиенти монтаж и сервиз за гаранционни и звънгаранционни продукти, което ги превръща в лидер на пазара.

47

продукти

BERGSEE

BERGSEE

Унгарски производител на смесители и арматура за баня. Фирмата вече е наложена на нашия пазар като продукти с отличен дизайн и качество. Цените на продуктите са атрактивни, а предлаганите серии задоволяват всеки вкус и пасват на всякакъв стил баня.

http://www.bergsee.hu/

286

продукти

GEBERIT

GEBERIT

Малко известен факт е, че Geberit е фирмата изобретила структурите за вграждане (вградените казанчета) такива, каквито ги познаваме днес. Швейцарската компания и до днес развива високотехнологични продукти за банята, сред които най-известни са висококачествените структури за вграждане с богата гама бутон-активатори, луксозни комплекти.

http://www.geberit.com/

14

продукти

CIFRE CERÁMICA

CIFRE CERÁMICA

Cifre Group е испанска компания с над 30-годишен опит в областта на производството на плочки и настилки. Фабриката разполага с 400 души персонал и 4 производствени центъра с производствени мощности за над 65 000 м2 на ден. Всеки отделен център е специализиран в производството на продукти с определени характеристики и размери, за да се гарантира безкомпромисно качество и висока ефективност.

http://www.cifreceramica.com/

0

продукти

HANSGROHE

HANSGROHE

114 години в света на иновациите в технологията за баня. Hansgrohe е немска компания известна с уникалния дизайн на своите продукти - олекотени форми, изящни линии, криещи в себе си безкомпромисна технология и немско качество. Смесители за баня и кухня, душ-системи, темростатични смесители, батерии за вграждане, каскадни смесители за вана и още много други.

http://www.hansgrohe.com/

94

продукти

GEESA

GEESA

GEESA е сред най-луксозните марки за аксесоари за баня, при това, страстта продължава вече 130 г. Сериите на Geesa са вдъхновени от модерното изкуство и авангардния дизайн, те са истинско произведение на изкуството. Произведени само от висококачествен месинг с безупречно покритие от лъскав хром, те имат всичко необходимо, за да служат във вашата баня не само като практични допълнения, но и като декоративни елементи.

http://geesa.com/

0

продукти

VIEGA

VIEGA

Viega е марка известна на българските клиенти и майстори по ВиК. Сифони, структури за вграждане и отводнителни системи с традиция и традиционното немско качество. Семейната компания основана в Германия през 1899 г. Успехът на фирмата е доказан след милиони успешно монтирани продукти по целия свят. Продукцията на Viega се отличава с много високото си качество, постоянна наличност и дизайн награден на много международни изложения.

http://www.viega.com/

31

продукти

YURTBAY SERAMİK

YURTBAY SERAMİK

Турският лидер, производител на плочки за баня. Плочките на Yurtbay са емблематични, популярни, обичани и предпочитани от българските потребители. Сериите са богати, с красиви цветове, практични размери и на най-конкурентни цени.

https://www.yurtbay.com

1

продукти

PARADYŻ

PARADYŻ

Paradyż е полска фабрика за плочки за баня. Плочките на Paradyż се отличават с храмоничен дизайн, приятни цветове с високо качество и безкрайни възможности за аранжировка. Плочките са произведени от висококачествни суровини и имат отлични водоотблъскващи качества, наред с красивия си вид.

http://www.paradyz.com/

6

продукти

PRAXIS

PRAXIS

Италиански аксесоари за баня, отличаващи се с класически дизайн, адаптивен към всяка баня. Предлагат се серии с различни преобладаващи форми - овали, кръгове, квадратни. Изработени са от месинг с лъскаво покритие от хром и имат 12 години гаранция. Качество и цена в ненадмината комбинация.

http://praxis.it/

6

продукти

VIDIMA

VIDIMA

За българския потребител Видима е синоним на отлично конструираната и надеждна санитарна арматура. Зад този имидж стои над 70-годишен опит и традиция, модерни технологии и оборудване, висококвалифициран персонал и съвременни методи на организация и управление. С търговска марка Vidima се предлагат изделия от санитарен порцелан, акрилни вани, душ-кабини и керамични поддушови корита, както и аксесоари. Продуктите Vidima носят повече стойност, отколкото клиентите плащат. Клиентите намират при нас не просто отделни продукти, а цялостни решения за баня. Все по-голямо внимание се обръща на създаването на интегрирани решения за баня, представляващи колекции от керамични продукти, смесителни батерии, акрилни вани и душ-кабини, обединени от обща дизайнерска линия. Интегрираните решения спестяват време и средства при цялостно оборудване на бани.

http://vidima.bg/

150

продукти

ROCA

ROCA

Roca започва своята дейност като компания, която произвежда чугунени радиатори за отопление в завода си в Гава, близо до Барселона. След тези първи стъпки, фирмата разширява портфолиото си с производството на бойлери. През 1929 г., Roca влиза в банята, като започва производството на вани. Винаги внимателно следяща промените, свързани с културата на водата – основният природен ресурс, с който работи Roca, през 1936 г. компанията приема предизвикателството да произвежда обзавеждане за баня от санитарен порцелан и месингови продукти.

Днес търговската мрежа на Roca се простира в 135 държави и се снабдява от нейните 76 производствени предприятия и повече от 20 000 служители в цял свят. Рока България Основана през 1999 г., Рока България е базирана в гр.Каспичан където има свой екип, производствена и складова база. Компанията навлиза на българския пазар през 1999 г. Днес Roca е най-големият испански индустриален инвеститор в България. Рока България АД предлага на българския пазар три забележителни марки: Roca, Laufen и Fayans.

http://www.roca.com/

359

продукти

SEREL

SEREL

Serel Seramik е най-големият турски производител на санитарен фаянс. Тя е част от Elginkan Holding и е основана през 1978 г. Производственият й капацитет е над 5700 бр. санитарен фаянс дневно. Сертифицирана е по ISO 9001 от 1994 г., а по ISO 14001 - от 2003 г. Изнася продукцията си в 47 страни, между които САЩ, Великобритания, Германия, Холандия, Испания, Белгия, Русия и др. На българския пазар присъства от 1998 г. Serel предлага широка продуктова гама, компактен дизайн, ъглови варианти и разнообразни серии поддържани на склад.

http://www.serelseramik.com

0

продукти

DROP Italy

DROP Italy

Модерни продукти за баня базирани на новите технологии и проучвания в областта. Продукти съчетаващи в едно ненадминатия италиански дизайн, технология, лекота и ниска цена. Душ-панели за всяка баня, елегантни и надеждни.

http://www.drop-sfera.com/

4

продукти

KESSEL

KESSEL

KESSEL ООД се намира в баварския град Лентинг, в центъра на икономическия четириъгълник Мюнхен – Аугсбург – Регенсбург - Нюрнберг. Фирмата е основана през1963г. от Бернхард Кесел и вече е един от водещите производители на отводнителна техника за парцели и сгради. За групата KESSEL в момента работят повече от 500 служители. Фирмата непрекъснато доказва своята иновативност, върви по нови пътища и залага на полиетилента като материал на бъдещето. Положително за продуктите от полиетилен говори най-вече голямата им природосъобразност, малкото тегло и това, че са лесни за монтиране. Произведено в Германия!

http://www.kessel.com/

1

продукти

APE

APE

Испанският лидер в производството на плочки за баня. Най-богатият продуктов каталог от серии, форми, размери, цветове, гами, видове плочки за всяко приложение. Фаянс за баня, гранитогрес, теракот, облицовки за баня, кухня, тераса, коридор, градина, обществени сгради. Продукти с изключително качество и пленяващи дизайни.

http://www.ape.es/

0

продукти

CERÁMICA LATINA

CERÁMICA LATINA

Испанска фабрика за плочки с иновативен и авангарден дизайн. Атрактивни продукти на добри цени. Вашата баня може да заблести и да очарова с плочките на Ceramica Latina.

http://www.ceramicalatina.es/

0

продукти

CERPA CERÁMICA

CERPA CERÁMICA

CERPA има голям опит в производството на керамични подови плочки. Продуктите се дистрибутират и са познати по целия свят. Ceramica CERPA е испанска компания, с иновативни технологии в производството на керамични облицовки за всякакви помещения. Фокусирани върху дизайна, повече от 30 години предлагат впечатляващи декорации към своите серии за баня. Фирма с постоянно качество на продукцията, дизайн и обслужване.

http://www.cerpa.com/

0

продукти

ECOCERAMIC

ECOCERAMIC

Ecoceramic е създадена през 2008 г. Млада компания, която само за 3 години разширява присъствието си на вътрешния пазар, както и в повече от 100 страни по целия свят, адаптирайкипродуктите си към естетическите нужди на вместните потребители. Основните цели на EcoCeramic: • да предлага най-доброто съотношение цена-качество на продуктите • създаване на иновативни проекти с дигитални технологии • регулярно представяне нови колекции, които поставят фирмата в авангарда на керамичния сектор

http://www.ecoceramic.es/

0

продукти

HALCON

HALCON

С над 50-годишен опит, днес Halcón CERAMICAS Group е водеща компания на вътрешния и световния пазар на керамични настилки. Продуктите на Halcon са добре познати в повечето страни по света, благодарение на гъвкавостта и способността за адаптация към изискванията на различните пазари. Екипът на компанията е посветен на проектиране, производство и дистрибуция на керамични продукти. Един от най-богатите каталози от подови и стенни плочки, за всяко пространство.

http://halconceramicas.com/

0

продукти

MAINZU CERÁMICA

MAINZU CERÁMICA

Mainzu е пионер в продукцията на керамични плочки. Основана е през 1964 г., във Вила-Реал, компанията държи първите места чрез непрекъснато повишаване на своето качество и обогатяване на продуктовите линии. Специализирана е в ставащите все по-актуални днес малки формати. През 1993 г. Mainzu създаването на нова линия от продукти с размер 20х20 см, и инсталира специални пещи, специализирани за този формат. През 2000 г. компанията представя нова колекция EstilAntic, която налага формата 15x15 см. Иновативна и следяща качеството на своите продукти, фирмата е първата в испанската керамична промишленост, която въвежда компютъризирана система за контрол. По този начин контролът на качеството се упражнява по-ефективно в реално време.

http://www.mainzu.com/

14

продукти

PAMESA CERÁMICA

PAMESA CERÁMICA

Pamesa е индустриална група, специализирана в проектирането, производството, дистрибуцията и маркетинга на керамични продукти, които отговарят на нуждите на клиенти по целия свят, като се гарантира отлично качество, дизайн и цена. Визията на марката е да консолидира лидерството на Pamesa Ceramica на испанския и международния пазар на гранитогреси, стенни и подови плочки. Дизайн и иновации са основните цели на екипа зад компанията. Компанията демонстрираотношение към клиента: клиентът е в основата на бизнес модела на компанията, която има за цел да изгради дългосрочни взаимоотношения основани на доверие.

http://www.pamesa.com/

1

продукти

POLCOLORIT-MARCONI

POLCOLORIT-MARCONI

POLCOLORIT SA е най-старата частна фабрика за плочки в Полша. Фирмата е създадена през 1984 г. и оттогава непрекъснато разширява своята дейност и пазари. Разполага с едни от най-модерните в страната и в Европа съоръжения и технологии за производство. POLCOLORIT SA се отличава с уникално богат асортимент от плочки за баня, кухня и подови плочки и красиво изработени декори. Цветовете на плочките и добрият им дизайн, придават на колекциите неостаряващ дух. Продуктите с марка Marconi се конкурират с най-добрите италиански плочки със своя отличен дизайн и качество. Marconi е позиционирана в по-високия ценоги сегмент, за да задоволи очакванията на перфекционистите.

http://www.polcolorit.pl/

0

продукти

STARGRES

STARGRES

StarGres е създадена през 2005 г. като изцяло частна фирма с полско-италиански капитал. Принадлежи към същата група, като известната Ceramika Konskie и Stardust. Фабриката се намира в Konskie - керамичният център на Полша. Специализирана е в производството изключително на гранитогрес с размери 333x333x8 мм. Фабриката е оборудвана с най-модерните машини; някои от тях се използват за първи път в Полша именно от StarGres. Гранитогресът произведен от суровините на Stardust, е с най-високи технически параметри: водапоглъщателна способност по-малко от 0,3%, мразоустойчивост, високи класове на износване. Плочките от StarGres се отличават с много атрактивен и модерен дизайн, благодарение на сътрудничеството с най-изявените полски, италиански и испански дизайнери.

http://stargres.pl/

0

продукти

TOTALGRES

TOTALGRES

Vencast Partner е компанията зад марката Totalgres, занимаващи се с продажбата на покрития, керамични настилки и нови висококачествени порцеланови плочки. Атрактивните проекти на фирмата предлагат както модерни, така и класически решения. Складовата наличност е постоянна като се държи на високото ниво на обслужване на клиентите. Освен на испанския пазар, компанията изнася в целия свят, където Vencast Partner SL се радва на признание и висок авторитет. Vencast Partner създаде Totalgres в опит да обедини всички най-актуални и конкурентни продукти на пазара.

http://www.totalgres.com/

0

продукти

NOVOGRES

NOVOGRES

Novogres е испанска фабрика за плочки основана през 1981 г. Компанията залага на модерно производство, иновативни методи и дизайни, разнообразие от размери, цветове и видове плочки и керамични настилки. Продуктите на Novogres ще ви завладеят със свежия си дизайн и пъстри, наситени цветове в смели комбинации.

http://www.novogres.es/

0

продукти

KEROS

KEROS

KEROS е компания основана в Испания, една от най-бързо развиващите се компании. От 1994 г. досега компанията завладява световните пазари и вече е носител на престижни международни награди и отличия в областта. Сертифицирана е по ISO за качеството на продукцията. От 2006 г. KEROS е основен инвеститор в една от най-модерните фабрики за плочки в Русе, България. Част от продукцията на фирмата се произвежда у нас, като сериите присъстват в официалните каталози на марката.

http://www.keros.com/

0

продукти

RAVAK

RAVAK

Фирма RAVAK е един от най-големите европейски производители на обзавеждане за баня. Продуктите на RAVAK са известни със своето високо качество, подходящ дизайн за всяка баня, лесен монтаж и лесна подръжка. Доказателство за високото ниво на продуктите са производствените сертификати на фирмата. Впечатляващият дизайн е резултат от съвместната работа както с доказани европейски дизайнерски студия и самостоятелни творци. Продуктовото портфолио на фирмата предлага огромен набор от размери, форми и варианти които ще задоволят всеки вкус.

http://www.ravak.com/

0

продукти

ACO

ACO

Името на модерната компания ACO идва от Ahlman's Company, основателят на компанията е Северин Алман. Той започва своя бизнес в следвоенна Германия, Рендсбурд, през 1946 г. Неговата компания произвежда елементи от бетон за строителството. През 60-те години дейността на компанията се разраства, както и продуктовата гама – тогава започва и първото производство на отводнителни улеи. Оттогава до наши дни ACO е един от световните лидери в отводнителните системи. Известна заради своите иновации, продуктови серии с отлични качества, както на дизайна, така и на функционалността.

http://www.aco.com/

0

продукти

REMER

REMER

Remer Rubinetterie е един от най-големите и модерни производствени центрове в Италия. Групата е спциализирана в производство на продукти за баня - смесители, системи за душ и др. Продукцията се отличава с перфектен дизайн в най-добрите италиански традиции, както и високо качество и функционалност.

http://www.remer.eu/

17

продукти

Ceramiche SUPERGRES

Ceramiche SUPERGRES

Италианска фабрика за плочки с класически и модерен дизайн. Многообразие и ненадминати дизайнерски решения с плочки във всякакви размери и цветове. Фабриката е основана през 1961 г. в Casalgrande, Италия и оттогава е в челните позиции по интерес и продажби в над 50 държави по света. Италианските плочки се отличават с изискан дизайн, прецизност на изработката, фина повърхност, която не позволява проникването на влага и са предпочитан продукт от милиони потребители.

http://www.supergres.com/

0

продукти

DUAL GRES

DUAL GRES

Испанска фабрика за плочки, намираща се в Кастелон, основана през 1994 г. За кратко време фабриката постига високо качество на продукцията, изнасяна в над 20 държави по целия свят. Към днешна дата Dual Gres разполага с модерна производствена база, с най-новите технологии за дигитален принт, разпределение, сортиране и пакетаж.

http://dualgres.com/

0

продукти

CERAMIKA COLOR

CERAMIKA COLOR

Ceramika Color е млада компания основана през 2002 г в Конские, областта е център на производството на фаянсови плочки в Полша. Фабриката е част от полско-италинаската промишлена група Ceramika Konskie. Специализирана е в производството на бюджетни фаянсови настилки и облицовки, известни със своя добър външен вид и достъпна цена. Продукцията се дистрибутира в големите строителни вериги и супермаркети, както и в масовите магазини за обзавеждане за баня, радвайки се на голям интерес от клиентите.

http://ceramikacolor.pl/

0

продукти

CERAMIKA KOŃSKIE

CERAMIKA KOŃSKIE

Ceramika Końskie е компания с италиански корени, базирана в Полша. Дизайнът на сериите е безупречен, в духа на най-добрите италиански традиции, но на по-достъпна цена. Продуктите на Ceramika Końskie са насочени към потребителите, които държат на високото качество, компанията прави всичко възможно да задоволи и най-претенциозните клиенти със своите разнообразни серии плочки, декори и подове.

http://ceramikakonskie.pl/

0

продукти

OTTO MOSAIC ART

OTTO MOSAIC ART

Турска фабрика за мозайки и мозаечни миксове от керамика, камък, стъкло, метал и други. Мозайките се отличават с иновативен дизайн, модерни форми и високо качество, което ви позволява да внесете разнообразие в дизайна на всяко помещение. Мозайките на OTTO са подходящи за различни приложения, практически във всяко помещение на дома, офиса или обществени пространства.

http://www.ottomosaics.com/

0

продукти

MIDAS

MIDAS

Полска компания за мозайки, част от групата FORMOSA. Предлага разнообразни стъклокерамични, стъклени, каменни и други мозайки, които разнообразяват всяка баня, кухня, дневна или друго помещение, на което искате да придадете луксозен завършек. Това ще стане още по-лесно и с финес с продуктите на MIDAS.

http://www.formosa-design.pl/

0

продукти

ACTUAL CERÁMICAS

ACTUAL CERÁMICAS

Испанска фабрика за плочки с над 30-годишна история в бизнеса. Фабриката произвежда лимитирани серии плочки с добро качество, атрактивни дизайни и конкурентни цени, с което е предпочитан доставчик на подови и стенни керамични облицовки по целия свят.

http://www.actualceramicas.com/

0

продукти

BIEN SERAMİK

BIEN SERAMİK

Турска фабрика за плочки от най-висок клас, произвеждани по стандарт TS EN 14411. Компанията е с износ в над 55 държави, сред които САЩ, Канада, Испания, Израел и Гърция. Фирмата е ангажирана с опазване на околната среда и регулиране на разходите на ресурси при производствения процес, като рециклира почти 100% от водата, необходима за производството.

http://www.bienseramik.com.tr/

0

продукти

SANICA

SANICA

Един от най-големите турски производители на продукти за баня. Структури за вграждане, акрилни вани, поддушови корита, тръби, профили и други. Доверен партньор на много частни и корпоративни клиенти по целия свят. Компанията е сертифицирана по местни и международни стандарти за качество и безопасност.

http://www.sanica.com.tr/

0

продукти

E. C. A.

E. C. A.

Марката E. C. A. е част от бизнес семейството Elginkan. В допълнение на санитарията произвеждана от Serel, друга дъщерна компания в рамките на Elginkan, E. C. A. проектира, произвежда и дистрибутира богата гама от арматура за баня и тоалетна, в т.ч. смесители за мивки, смесители за душ, душ-системи, смесители за биде, всякакви елементи и гарнитури за душ, сифони и др. Портфолиото на компанията е изключително богато и обхваща освен всички функционални области в банята, така и многообразни форми и дизайни подходящи за всеки вкус. Усилията на компанията са оценени на международния пазар, с износ в много европейски държави, както и с отличия и награди за дизайн и качество, които утвърждават марката като прогресивна и заслужаваща доверието на потребителите.  

http://www.eca.com.tr/en/

0

продукти

ALMERA CERÁMICA

ALMERA CERÁMICA

Almera Ceramica е основана през 2013 г. и представя първата си колекция на едно от най-известните световни изложения, Cevisama International през същата година. За кратко време, младата компания печели вниманието на публиката и доверието на клиентите със своите компактни, но вълнуващи колекции плочки за баня. Компанията продължава своето прогресивно развитие, не просто следвайки новите тенденции, но създавайки свой собствен стил. С всяка година каталогът на Almera се обогатява с нови продукти, които ще впечатлят традиционалистите и ще завладеят новаторите.

http://www.almera.es/

0

продукти

SANCHIS

SANCHIS

С почти 100 годишна ситория в бознеса с керамични изделия, Санчис е една от най-старите марки в сектора. Компанията развива качеството и технологиите за производство на продуктовата си гама от 1919 г. насам.

http://www.sanchis.com/

0

продукти

HOME STYLE

0

продукти

KLIMATOM

KLIMATOM

Klimatom е динамично развиваща се чешка компания, която работи в областта на съвременната вентилация и климатизация от 1991 г. насам. Произвежда висококачествени продукти за дома на конкурентни цени, благодарение на екипа от опитни, амбициозни и креативни хора.

http://www.klimatom.cz/

21

продукти

MYR CERÁMICAS

MYR CERÁMICAS

Испанска фабрика за подови и стенни керамични настилки и облицовки, популярна заради конкурентните си ценови предложения и красиво оформените колекции от плочки за баня в различни формати. Над 50 години в света на плочките за баня и успешен бизнес на международно ниво.

http://www.ceramicasmyr.com/

0

продукти

AZULEV

AZULEV

Azulev е част от голямата корпоративна група, включваща Sanchis, Bath, Maxime, Kerfloat. Фабриката се отличава с високо качество на изработката и атрактивни цени и предложения за всеки вкус.

http://www.azulev.com/

0

продукти

DADO CERAMICA

DADO CERAMICA

Основана през 1980 г. Dado Ceramica е сред изявените италиански фабрики за подови и стенни настилки и облицовки, популярни заради своето качество и нетрадиционни хрумвания в дизайна.

http://www.dadoceramica.it/

0

продукти

TAU CERÁMICA

TAU CERÁMICA

Многообразие на формите, размерите и повърхностите, това е предимството на испанската фабрика за плочки TAU. Фабриката залага на въвеждането и производството на разнообразни продукти за подови и стенни облицовки, които се предлагат с гланцови, матови, сатинирани и смесени покрития, за да задоволят всеки вкус и стил.

http://www.tauceramica.com/

0

продукти

COTTO TUSCANIA

COTTO TUSCANIA

Фабриката възниква през 1960 г. в Италия, основна нейна дейност е производстово на теракота. През години името Cotto Tuscania се утвърждава като синоним на традиция, качество и връзка с корените. Днес, фабриката следва процесите на модернизация, запазвайки традиционните производства и въвеждайки нови производства, съотвестващи на съвременните изисквания. По този начин се обособяват две продуктови линии - класическа и модерна, дизайнерска линия.

http://cottotuscania.it/

0

продукти

ABITARE

ABITARE

Италианска фабрика за подови настилки и облицовки с иновативни идеи и високотехнологично производство.

http://www.abitarelaceramica.it/

0

продукти

GARDENIA ORCHIDEA

GARDENIA ORCHIDEA

Италианската компания Ceramiche Gardenia Orchidea Group е създадена през 1961 г. и следва най-добрите практики в производството на порцеланови и фаянсови облицовки за стени и под. В типично италиански стил компанията залага на уникален дизайн реализиран с ненадминато качество, дръзки решения и иновативен подход в създаването на плочките. Всичко това допринася за изключителната популярност на марката по света. Това е бранд за ценителите на финия детайл и прецизната изработка без компромис.

http://www.gardenia.it/

0

продукти

NOVABELL

NOVABELL

Основана преди 60 години от Силвио Белеи, Ceramiche NovaBell e динамична компания с респект към околната среда и човека, с разбиране към индивидуалните нужди на потребителите и с ключово значение в развитието на сектора в Италия и Европа.

http://www.novabell.it/

0

продукти

FONTE

FONTE

Paffoni Fonte са двете търговски марки, под които фирмата разпространява своите продукти, съответно в стандартен и луксозен клас. Италианската компания за производство на луксозна арматура за баня: душове и смесители за баня и кухня е създадена през 1953 г. Оттогава до днес, компанията има едно мото: да измисля, проектира, създава, тества, сертифицира и доставя най-качествените възможни продукти с внимание към детайла и индивидуалностите на клиентите.

http://www.paffoni.it/

13

продукти

PAFFONI

PAFFONI

Италианската компания за производство на луксозна арматура за баня: душове и смесители за баня и кухня е създадена през 1953 г. Оттогава до днес, компанията има едно мото: да измисля, проектира, създава, тества, сертифицира и доставя най-качествените възможни продукти с внимание към детайла и индивидуалностите на клиентите. Paffoni Fonte са двете търговски марки, под които фирмата разпространява своите продукти, съответно в стандартен и луксозен клас.

http://www.paffoni.it/

164

продукти

BOSSINI

BOSSINI

Bossini е италианска компания, произвеждаща смесители, душ системи и аксесоари за душ и баня от 1960 г. Компанията залага на качеството и дизайна, вярвайки, че и най-обикновените действия, като взимането на душ всеки ден, могат да бъдат източник на положителни емоции, удоволствие и красота. Затова в проектирането и производството на своите продукти Bossini залага на тези основни ценности и печели вниманието и доверието на и най-взискателните клиенти.

http://www.bossini.it/

33

продукти

VILLEROY&BOCH

VILLEROY&BOCH

Една от най-старите европейски компании, основана през 1748 г. в Германия. Производството обхваща луксозни стоки за бита: обзавеждане за дома, санитария, посуда и др. Продуктите с марката Villeroy&Boch са символ на традиция, качество и лукс. Компанията инвестира в иновативни технологии и дизайни, както и в опазване на околната среда.

http://www.villeroy-boch.com/

54

продукти

LAUFEN

LAUFEN

Laufen е швейцарска компания с традиции в санитарията и обзавеждането за баня от 1892 г. Повече от 120 г. Laufen създава за своите многобройни клиенти висококачествени продукти за баня с иновативни технологии, швейцарска прецизност и ненадминат дизайн. Производствените мощности на компанията са базирани в Европа, което осигурява заетост в регионите, както и гарантира централизиран контрол на качеството и бързи срокове за доставка до европейските клиенти. През 1999 г. Laufen става част от групата на Roca - вторият по големина производител на санитарна керамика в световен мащаб.

http://www.laufen.com/

0

продукти

TIMBERLUX

TIMBERLUX

Уникални дизайнерски мивки от екзотична дървесина. Фирмата предлага ръчно изработени дървени мивки за баня със запомнящ се стил, който ще внесе нотка екстравагантност в дизайна на вашата баня, съчетан с уюта на естественото дърво.

4

продукти

NOVARA Plus

6

продукти

FAYANS

FAYANS

FAYANS е една от двете най-популярни фабрики за български санитраен порцелан, смесители и арматура за баня. Компанията е част от голямото семейство на световния гигант Roca. Фирмата се отличава с бюджетни решения, стремеж към качество и съвременен дизайн на продуктите. Производствената база в гр. Каспичан е най-голямата на Roca Group за Балканския полуостров. В нея освен продукти за българския пазар се произвеждат и серии за световните клиенти на марката. ПРОДУКТИ НА ФИРМА FAYANS

http://www.fayans.bg/

120

продукти

SERAMIKSAN

SERAMIKSAN

Seramiksan е една от водещите турски фабрики за производство на санитарен порцелан, подови и стенни облицовки и настилки за всички помещения в дома: баня и тоалетна, коридор, външни и вътрешни настилки и др. Компанията е основана през 1994 г., в близост до Измир. Производственият й капацитет непрекъснато нараства, за да отговаря на търсенето на вътрешния и международния пазар.

http://www.seramiksan.com.tr/

0

продукти

OPOCZNO

OPOCZNO

Opoczno (Опочно керамика) е полска фабрика за подови и стенни настилки с богата, над 130-годишна история в производството. Сериите на марката са базирани на класическите модели за красота и хармония, счъетани с модерните тенденции в оцветяването на плочките и новите технологии за производство.

http://www.opoczno.eu/

0

продукти

CERSANIT

CERSANIT

Cersanit е полски производител на изключително богата гама продукти за обзавеждане на банята. От фаянс и гранитогрес, през санитария, мивки и разнообразни допълнения.

http://en.cersanit.com/

0

продукти

NAVARTI

0

продукти

TUBADZIN

TUBADZIN

Една от най-големите полски фабрики за настилки и облицовки за баня. Отличава се с иновативни идеи, нестандартни цветовеи съчетания, модерен дизайн на композициите и изключително интересно присъствие. Интериорите създадени с продукти на Tubadzin не остават незабелязани.

http://www.tubadzin.pl/

11

продукти

RAGNO

RAGNO

Италианска фабрика за луксозни керамични облицовки и настилки и гранитогрес. Ненадминат стил, качество и елегантност, непреходни във времето. Ragno [Раньо] ще пренесе представите ви за дизайн в банята и дома на по-високо ниво.

http://www.ragnoworld.com/

13

продукти

CERABELLA

CERABELLA

Cerabella е сред водещите немски производители на настилки с гаранции за най-висок стандарт и международно признато качество. Настилките Cerabella са модерни и практични, следват актуалните тенденции в дизайна. Форматите и цветовете позволяват безкрайни възможности за комбинация и постигане на перфектен завършек.

http://www.cerabella.de/

1

продукти

AQUAFORM

5

продукти

HATRIA

HATRIA

При нас можете да поръчате луксозните серии на италианската марка Hatria, световноизвестен производител на порцеланови мивки за баня, стоящи и окачени тоалетни, биде, моноблок, аксесоари и други. Предлагаме постоянни наличности на склад с бърза доставка до вашия дом. Доверете се на качеството и ненадминатия дизайн, всички продукти Hatria се произвеждат в Италия!

http://www.hatria.com/

6

продукти

BRABANTIA

3

продукти

ROCERSA CERAMICA

ROCERSA CERAMICA

Испански производител на плочки за баня и гранитгрес. Доказано качество на атрактивна цена - предпочитаният избор на милиони потребители в Европа и по света.

http://www.rocersa.es/

0

продукти

GAYAFORES

0

продукти

UNICER

0

продукти

M&Z

40

продукти

ITALGRANITI

ITALGRANITI

Динамична компания с иновативни идеи, въплътени във висококачествени колекции настилки, подходящи за банята, дома, обществени и търговски помещения и др. Вземете гранитогрес на Italgraniti от baniabox.bg на най-добра цена и с бърза доствка от официалния вносител.

http://www.italgranitigroup.com/

1

продукти

CERASTYLE

CERASTYLE

CeraStyle е бранд на турската фабрика за висококачествен санитарен порцелани продукти за баня Turkuaz Seramik. Марката предлага модерни и функционални конзолни тоалетни, моноблок, биде, мивки за баня в разнообразни форми и размери, за самостоятелен монтаж на стена или в комбинация с мебели. Всички продукти на марката са на супер достъпни цени и с европейско качество на изработката, CeraStyle е носител и на отличия за продуктов дизайн от световни конкурси като IF Design Awards и GoodDesign.


ИЗБЕРИ ПРОДУКТИ НА CERASTYLE И ВЗЕМИ  -7%  ПРИ ПОРЪЧКА ОНЛАЙН.

ДОБАВИ ПРОДУКТИТЕ В КОЛИЧКАТА ЗА ПАЗАРУВАНЕ ЗА АКТИВИРАНЕ НА ОТСТЪПКАТА.

http://cerastyle.com.tr/

150

продукти

CALEFFI

3

продукти

CORDIVARI

3

продукти

IBB-BONOMI

0

продукти

FLEXMEBEL

FLEXMEBEL

Български производител на висококачествени водоустойчиви мебели и обзавеждане за баня . Гаранция на всички продукти 3 години, наличности за бърза поръчка и доставка в цялата страна.

https://mebelizabania.com

73

продукти

ALAPLANA CERAMICA

0

продукти

GLOBO

GLOBO

Ceramica Globo е италианска фабрика за санитарен порцелан, отличаваща се със забележителен дизайн, иновационни материали, форми, идеи и концепции, които няма да сбъркате с никои други. Продуктите на Globo винаги са център на внимание, не само със своя неподражаем дизайн, но и заради високото качество на производството и материалите. Компанията е базирана в Италия и произвежда продуктите си съобразно всички изисквания за качество и устойчивост на ЕС.

https://www.ceramicaglobo.com/

6

продукти

NEWFORM

NEWFORM

Компанията е основана през 1981 г и през близо 40-годишната си история успява да развие своя напълно независима производствена база Made in Italy, в Италия, където продуктите с марката Newform се проектират и произвеждат през всички етапи на производствения процес. Фирмата се гордее с това и е призната на световните пазари заради изчистения и функционален дизайн на смесителите, безупречното им изпълнение и дългия им живот.

http://www.newform.it

46

продукти

VEMA

VEMA

Vema е създадена през 2000 г. като малка семейна фабрика за обработка на стомана. По-късно се развива като производител на арматура за баня - смесители и душ-системи, носещи отличителни япочерк на елегантния италиански дизайн и с високо качество на изпълнението и гаранция за дълготрайна експлоатация.

Колекциите на Vema непрекъснато се обновяват и обогатяват с все по-интересни и функционални дизайни на смесителите, които се предлагат в две основни направления - от стомана и от месинг, като месинговите са с покритие хром или черен мат, а стоманените са с натурален стоманен финиш.

http://www.vemarubinetterie.it/

49

продукти

PLAST BRNO

PLAST BRNO

Чешки производител на пвц и метални сифони и елементи за отводнителни инсталации и системи. Традиции в производството на отводнителни системи с продукти високо ценени в Европа.

https://www.plastbrno.cz/

6

продукти

THE ARTCERAM

THE ARTCERAM

Artceram е необикновена компания, която впечатлява не само с качеството на ненадминатия италиански дизайн, познат по целия свят, но и с изключително нестандартен подход при изграждането на концепции за обзавеждане. Продуктите се отличават сред останалите по форма, идея и вдъхновение, дори с имената на колекциите - санитарията на Artceram не прилича на никоя друга. Компанията създава уникални серии за ценители, следва собствена философия за социална отговорност и опазване на околната среда. Повече за производствената база и идеите на Artceram можете да научите на официалния им сайт.

http://www.artceram.it/

3

продукти

CERAMIKA DOMINO

3

продукти

ARTÉ

0

продукти

ITT CERAMIC

1

продукти

BEMETA

44

продукти

PAX

PAX

Шведският бранд PAX е посветен на създаването на смарт устройства за дома, които правят живота по-лесен и по-икономичен. Емблематичните продукти на марката са смарт битови вентилатори с интелигентни технологии и електрически лири за баня. Продуктите се отличават с олекотен модерен дизайн, модерни технологии, улеснения за потребителя с приложения и автоматизация. PAX е избор за съвременните хора, които обичат удобството и държат на качеството.

https://pax.se/

2

продукти

OMNIRES

OMNIRES

Продукти на полската компания OMNIRES:

смесители за мивка, високи и стандартни, златни, хром, бронз, черни - модерни, класически и ретро дизайни. Душ-системи за баня, душ-комплекти за вграждане, смесители за вграждане, смесители с термостат; аксесоари за баня, златни, черни, хромирани, бронз; мивки за баня - стоящи на под, стоящи върху плот, от порцелан и полимермрамор; конзолни тоалетни чинии, интимни душ-комплекти, санитарен душ и много други. В наличност и с поръчка, винаги с отстъпка от baniabox.bg

134

продукти

REA

13

продукти

БаняBox

15

продукти

Нови продукти

IDEAL STANDARD PROSYS ECO M+OMNIRES PARMA SLIM ПРОМО комплект тоалетна и казанче за вграждане

IDEAL STANDARD PROSYS ECO M+OMNIRES PARMA SLIM ПРОМО комплект тоалетна и казанче за вграждане с бял бутон

-12%
Цена:639.00 лв.
Каталожна цена:727.00 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:639.00 лв.
Каталожна цена:727.00 лв.
Отстъпка:88.00 лв. (12.10%)
IDEAL STANDARD PROSYS ECO M+OMNIRES PARMA SLIM ПРОМО комплект тоалетна и казанче за вграждане

IDEAL STANDARD PROSYS ECO M+OMNIRES PARMA SLIM ПРОМО комплект тоалетна и казанче за вграждане с хром бутон

-12%
Цена:650.00 лв.
Каталожна цена:739.60 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:650.00 лв.
Каталожна цена:739.60 лв.
Отстъпка:89.60 лв. (12.11%)
IDEAL STANDARD PROSYS ECO M+OMNIRES PARMA SLIM ПРОМО комплект тоалетна и казанче за вграждане

IDEAL STANDARD PROSYS ECO M+OMNIRES PARMA SLIM ПРОМО комплект тоалетна и казанче за вграждане с черен бутон

-12%
Цена:650.00 лв.
Каталожна цена:739.48 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:650.00 лв.
Каталожна цена:739.48 лв.
Отстъпка:89.48 лв. (12.10%)

Най-продавани

OMNIRES PARMA смесител за борд на вана

OMNIRES PARMA смесител за борд на вана

-12%
Цена:436.00 лв.
Каталожна цена:495.00 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:436.00 лв.
Каталожна цена:495.00 лв.
Отстъпка:59.00 лв. (11.92%)
KOLO PACYFI 80 поддушово корито

KOLO PACYFIC 80 поддушово корито

-10%
Цена:388.64 лв.
Каталожна цена:431.82 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:388.64 лв.
Каталожна цена:431.82 лв.
Отстъпка:43.18 лв. (10.00%)
ROCA L20 MEZZO смесител за мивка студен старт

ROCA L20 MEZZO смесител за мивка студен старт

-12%
Цена:194.30 лв.
Каталожна цена:220.80 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:194.30 лв.
Каталожна цена:220.80 лв.
Отстъпка:26.50 лв. (12.00%)

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 200 лв
за София, Пловдив и Стара Загора

мивка баня, смесител, душ, шкаф за баня евтино, евтина, евтин, тоалетна, моноблок, казанче вграждане, комплект баня тоалетна, сифон мивка, сифон душ, цени, цена, огледало, модерен, осветление баня, led огледало лед, на промоция, безплатна доставка, плочки за баня, гранитогрес, аксесоари за баня черни златни хром ретро

Върни До Горе