Филтри

Продукти

Марки

«1»
AB GROUP

AB GROUP

В асортимента на AB Group са включени продукти за елегантен завършек на банята - луксозни ревизионни вратички и линейни сифони, мебели за баня, полици, декоративни пана и др. Продуктите са разработени, за да отговарят на съвременните изисквания за функционалност на дома, като осигуряват защита от влага, удобство при ползване и дълготрайност. ПРОДУКТИ НА ФИРМА AB GROUP

http://www.abgroup.bg

118

продукти

KLUDI

KLUDI

Компанията е основана през 1926 г., дейността й се развива с изключителна устойчивост и грижа за клиентите и околната среда. Kludi е водеща немска марка за смесители за баня, душове, кухненски смесители и други аксесоари за баня. Качеството на продуктите е защитено от многобройни международни сертификати и награди. Фирмата е новатор и патентова свои собствени технологии, които правят продуктите им уникални, здрави, икономични и удобни за употреба. Производството на Kludi е базирано в Германия.

http://www.kludi.com/

10

продукти

IDEAL STANDARD

IDEAL STANDARD

Ideal Standard е марка, която няма нужда от представяне. Трансконтиненталният гигант с производствени бази по целия свят, години наред предлага на своите клиенти най-богата продуктова гама, която включва всичко необходимо за банята, от тоалетната чиния до поставката за сапун. Марката е на световно ниво, позната по целия свят, което гарантира качествени продукти, надежден сервиз и лесна инсталация от всеки майстор.

http://www.idealstandard.com/

238

продукти

CATALANO

CATALANO

Catalano е лидер в производството на луксозен клас санитарна керамика от 1967 г. За различни свои продуктови линии, фирмата е носител на много международни награди и отличия за иновативен дизайн, технологии и качество. Catalano е патентовала собствена иновативната технология CataGlaze. Италианският дизайн е доказан и ненадминат с фините линии и лекотата на формите.

http://www.catalano.it/

15

продукти

GROHE

GROHE

Grohe е световноизвестна марка за структури за вграждане, смесители, душове, аксесоари, смесители за кухня, вана. Компанията е лидер в областта си с редица международни признания, сертификати и непрестанно инвестираща в развитие на нови технологии. Grohe означава лекота, сигурност и безкомпромисно качество за всеки клас и серия продукти, които компанията произвежда.

http://www.grohe.com/

180

продукти

KARAG

KARAG

Karagiannis Bros S.A. е добре известна у нас под името Karag. Компанията е базирана в Гърция и предлага на потребителите достъпни и качествени продукти за баня от цялата гама обзавеждане - санитария, мивки, структури за вграждане, смесители, аксесоари, кабини и др. Отличителните белези на марката са: атркативен дизайн и ниски цени.

http://www.karag.gr/

84

продукти

TEKA

TEKA

Teka е немска компания за производство на стоки и уреди за дома. Сред произвежданите от марката стоки са смесители, душове за баня, мивки за кухня, смесители за кухня, уреди за кухня - печки, хладилници, миялни, абсорбери и др. Марката е позната на българския пазар като надеждна и достъпна марка, която предлага любимата комбинация - качество, хубав дизайн и много достъпна цена.

http://www.teka.com/

147

продукти

MARAZZI

MARAZZI

Италианска фабрика за плочки, предлагаща най-високо качество, дизайн на световно ниво, иновативни настилки с прекрасни характеристики, лесни за полагане, надеждни и устойчиви във времето. Сериите за баня, фаянс, гранитогрес богати на цветове, комбинации и стилове ще ви запленят.

http://www.marazzi.it/

21

продукти

KOĿO

KOĿO

За българските потребители KOĿO е марка с достъпни цени, която предлага елегантни серии за баня, подходящи за обзавеждането на дома, вилата, офиса. KOĿO се произвеждат и дистрибутират от Sanitec-Kolo, Полша. Сериите са базирани на най-популярните световни дизайни и залагат на различни ценови нива. За тези, които търсят едновременно добра цена и добро качество KOĿO е логичният избор. 50 години традиция и качество в областта на банята.

http://www.kolo-international.com/

176

продукти

TIGER

TIGER

Холандски производител на аксесоари за баня с перфектно качество и разнообразни дизайни. Пълни серии аксесоари за баня, закачалки, четки за тоалетна, релси за халия, държачи за хартия, за чашки и четки за зъби, поставки, кошници, стъклени полици и други.

http://www.tiger.nl/

0

продукти

HYDROSYSTEMS

HYDROSYSTEMS

Хидросистеми е българска компания за луксозни стоки за обзавеждане за баня, производител на вани, обикновени и оборудвани с висококачествни СПА аксесоари - хидромасажни системи, аеромасаж, ароматерапия, хромо терапия. Ваните на Хидросистеми се отличават с разнообразен дизайн и размери, с много екстри и страхотно качество. Фирмата предлага на своите клиенти монтаж и сервиз за гаранционни и звънгаранционни продукти, което ги превръща в лидер на пазара.

47

продукти

BERGSEE

BERGSEE

Унгарски производител на смесители и арматура за баня. Фирмата вече е наложена на нашия пазар като продукти с отличен дизайн и качество. Цените на продуктите са атрактивни, а предлаганите серии задоволяват всеки вкус и пасват на всякакъв стил баня.

http://www.bergsee.hu/

274

продукти

GEBERIT

GEBERIT

Малко известен факт е, че Geberit е фирмата изобретила структурите за вграждане (вградените казанчета) такива, каквито ги познаваме днес. Швейцарската компания и до днес развива високотехнологични продукти за банята, сред които най-известни са висококачествените структури за вграждане с богата гама бутон-активатори, луксозни комплекти.

http://www.geberit.com/

15

продукти

CIFRE CERÁMICA

CIFRE CERÁMICA

Cifre Group е испанска компания с над 30-годишен опит в областта на производството на плочки и настилки. Фабриката разполага с 400 души персонал и 4 производствени центъра с производствени мощности за над 65 000 м2 на ден. Всеки отделен център е специализиран в производството на продукти с определени характеристики и размери, за да се гарантира безкомпромисно качество и висока ефективност.

http://www.cifreceramica.com/

1

продукти

HANSGROHE

HANSGROHE

114 години в света на иновациите в технологията за баня. Hansgrohe е немска компания известна с уникалния дизайн на своите продукти - олекотени форми, изящни линии, криещи в себе си безкомпромисна технология и немско качество. Смесители за баня и кухня, душ-системи, темростатични смесители, батерии за вграждане, каскадни смесители за вана и още много други.

http://www.hansgrohe.com/

106

продукти

GEESA

GEESA

GEESA е сред най-луксозните марки за аксесоари за баня, при това, страстта продължава вече 130 г. Сериите на Geesa са вдъхновени от модерното изкуство и авангардния дизайн, те са истинско произведение на изкуството. Произведени само от висококачествен месинг с безупречно покритие от лъскав хром, те имат всичко необходимо, за да служат във вашата баня не само като практични допълнения, но и като декоративни елементи.

http://geesa.com/

0

продукти

VIEGA

VIEGA

Viega е марка известна на българските клиенти и майстори по ВиК. Сифони, структури за вграждане и отводнителни системи с традиция и традиционното немско качество. Семейната компания основана в Германия през 1899 г. Успехът на фирмата е доказан след милиони успешно монтирани продукти по целия свят. Продукцията на Viega се отличава с много високото си качество, постоянна наличност и дизайн награден на много международни изложения.

http://www.viega.com/

41

продукти

YURTBAY SERAMİK

YURTBAY SERAMİK

Турският лидер, производител на плочки за баня. Плочките на Yurtbay са емблематични, популярни, обичани и предпочитани от българските потребители. Сериите са богати, с красиви цветове, практични размери и на най-конкурентни цени.

https://www.yurtbay.com

0

продукти

PARADYŻ

PARADYŻ

Paradyż е полска фабрика за плочки за баня. Плочките на Paradyż се отличават с храмоничен дизайн, приятни цветове с високо качество и безкрайни възможности за аранжировка. Плочките са произведени от висококачествни суровини и имат отлични водоотблъскващи качества, наред с красивия си вид.

http://www.paradyz.com/

0

продукти

PRAXIS

PRAXIS

Италиански аксесоари за баня, отличаващи се с класически дизайн, адаптивен към всяка баня. Предлагат се серии с различни преобладаващи форми - овали, кръгове, квадратни. Изработени са от месинг с лъскаво покритие от хром и имат 12 години гаранция. Качество и цена в ненадмината комбинация.

http://praxis.it/

6

продукти

VIDIMA

VIDIMA

За българския потребител Видима е синоним на отлично конструираната и надеждна санитарна арматура. Зад този имидж стои над 70-годишен опит и традиция, модерни технологии и оборудване, висококвалифициран персонал и съвременни методи на организация и управление. С търговска марка Vidima се предлагат изделия от санитарен порцелан, акрилни вани, душ-кабини и керамични поддушови корита, както и аксесоари. Продуктите Vidima носят повече стойност, отколкото клиентите плащат. Клиентите намират при нас не просто отделни продукти, а цялостни решения за баня. Все по-голямо внимание се обръща на създаването на интегрирани решения за баня, представляващи колекции от керамични продукти, смесителни батерии, акрилни вани и душ-кабини, обединени от обща дизайнерска линия. Интегрираните решения спестяват време и средства при цялостно оборудване на бани.

http://vidima.bg/

146

продукти

ROCA

ROCA

Roca започва своята дейност като компания, която произвежда чугунени радиатори за отопление в завода си в Гава, близо до Барселона. След тези първи стъпки, фирмата разширява портфолиото си с производството на бойлери. През 1929 г., Roca влиза в банята, като започва производството на вани. Винаги внимателно следяща промените, свързани с културата на водата – основният природен ресурс, с който работи Roca, през 1936 г. компанията приема предизвикателството да произвежда обзавеждане за баня от санитарен порцелан. След това, през 1954 г., Roca стартира производството на месингови продукти. Основен момент в интернационализацията е 1999 г., с придобиването на швейцарската компания Keramik Holding Laufen, тогава на четвърто място сред световните производители в бранша. През 2005 г. Roca обявява амбициозен стратегически план, фокусиран върху пространството в банята, и през 2006 година се превръща в световен лидер в сектора. Днес търговската мрежа на Roca се простира в 135 държави и се снабдява от нейните 76 производствени предприятия и повече от 20 000 служители в цял свят. Рока България Основана през 1999 г., Рока България е базирана в гр.Каспичан където има свой екип, производствена и складова база. Компанията навлиза на българския пазар през 1999 г. Днес Roca е най-големият испански индустриален инвеститор в България. Рока България АД предлага на българския пазар три забележителни марки: Roca, Laufen и Fayans.

http://www.roca.com/

156

продукти

SEREL

SEREL

Serel Seramik е най-големият турски производител на санитарен фаянс. Тя е част от Elginkan Holding и е основана през 1978 г. Производственият й капацитет е над 5700 бр. санитарен фаянс дневно. Сертифицирана е по ISO 9001 от 1994 г., а по ISO 14001 - от 2003 г. Изнася продукцията си в 47 страни, между които САЩ, Великобритания, Германия, Холандия, Испания, Белгия, Русия и др. На българския пазар присъства от 1998 г. Serel предлага широка продуктова гама, компактен дизайн, ъглови варианти и разнообразни серии поддържани на склад.

http://www.serelseramik.com

0

продукти

DROP Italy

DROP Italy

Модерни продукти за баня базирани на новите технологии и проучвания в областта. Продукти съчетаващи в едно ненадминатия италиански дизайн, технология, лекота и ниска цена. Душ-панели за всяка баня, елегантни и надеждни.

http://www.drop-sfera.com/

3

продукти

KESSEL

KESSEL

KESSEL ООД се намира в баварския град Лентинг, в центъра на икономическия четириъгълник Мюнхен – Аугсбург – Регенсбург - Нюрнберг. Фирмата е основана през1963г. от Бернхард Кесел и вече е един от водещите производители на отводнителна техника за парцели и сгради. За групата KESSEL в момента работят повече от 500 служители. Фирмата непрекъснато доказва своята иновативност, върви по нови пътища и залага на полиетилента като материал на бъдещето. Положително за продуктите от полиетилен говори най-вече голямата им природосъобразност, малкото тегло и това, че са лесни за монтиране. Произведено в Германия!

http://www.kessel.com/

1

продукти

APE

APE

Испанският лидер в производството на плочки за баня. Най-богатият продуктов каталог от серии, форми, размери, цветове, гами, видове плочки за всяко приложение. Фаянс за баня, гранитогрес, теракот, облицовки за баня, кухня, тераса, коридор, градина, обществени сгради. Продукти с изключително качество и пленяващи дизайни.

http://www.ape.es/

0

продукти

CERÁMICA LATINA

CERÁMICA LATINA

Испанска фабрика за плочки с иновативен и авангарден дизайн. Атрактивни продукти на добри цени. Вашата баня може да заблести и да очарова с плочките на Ceramica Latina.

http://www.ceramicalatina.es/

0

продукти

CERPA CERÁMICA

CERPA CERÁMICA

CERPA има голям опит в производството на керамични подови плочки. Продуктите се дистрибутират и са познати по целия свят. Ceramica CERPA е испанска компания, с иновативни технологии в производството на керамични облицовки за всякакви помещения. Фокусирани върху дизайна, повече от 30 години предлагат впечатляващи декорации към своите серии за баня. Фирма с постоянно качество на продукцията, дизайн и обслужване.

http://www.cerpa.com/

0

продукти

ECOCERAMIC

ECOCERAMIC

Ecoceramic е създадена през 2008 г. Млада компания, която само за 3 години разширява присъствието си на вътрешния пазар, както и в повече от 100 страни по целия свят, адаптирайкипродуктите си към естетическите нужди на вместните потребители. Основните цели на EcoCeramic: • да предлага най-доброто съотношение цена-качество на продуктите • създаване на иновативни проекти с дигитални технологии • регулярно представяне нови колекции, които поставят фирмата в авангарда на керамичния сектор

http://www.ecoceramic.es/

0

продукти

HALCON

HALCON

С над 50-годишен опит, днес Halcón CERAMICAS Group е водеща компания на вътрешния и световния пазар на керамични настилки. Продуктите на Halcon са добре познати в повечето страни по света, благодарение на гъвкавостта и способността за адаптация към изискванията на различните пазари. Екипът на компанията е посветен на проектиране, производство и дистрибуция на керамични продукти. Един от най-богатите каталози от подови и стенни плочки, за всяко пространство.

http://halconceramicas.com/

0

продукти

MAINZU CERÁMICA

MAINZU CERÁMICA

Mainzu е пионер в продукцията на керамични плочки. Основана е през 1964 г., във Вила-Реал, компанията държи първите места чрез непрекъснато повишаване на своето качество и обогатяване на продуктовите линии. Специализирана е в ставащите все по-актуални днес малки формати. През 1993 г. Mainzu създаването на нова линия от продукти с размер 20х20 см, и инсталира специални пещи, специализирани за този формат. През 2000 г. компанията представя нова колекция EstilAntic, която налага формата 15x15 см. Иновативна и следяща качеството на своите продукти, фирмата е първата в испанската керамична промишленост, която въвежда компютъризирана система за контрол. По този начин контролът на качеството се упражнява по-ефективно в реално време.

http://www.mainzu.com/

0

продукти

PAMESA CERÁMICA

PAMESA CERÁMICA

Pamesa е индустриална група, специализирана в проектирането, производството, дистрибуцията и маркетинга на керамични продукти, които отговарят на нуждите на клиенти по целия свят, като се гарантира отлично качество, дизайн и цена. Визията на марката е да консолидира лидерството на Pamesa Ceramica на испанския и международния пазар на гранитогреси, стенни и подови плочки. Дизайн и иновации са основните цели на екипа зад компанията. Компанията демонстрираотношение към клиента: клиентът е в основата на бизнес модела на компанията, която има за цел да изгради дългосрочни взаимоотношения основани на доверие.

http://www.pamesa.com/

0

продукти

POLCOLORIT-MARCONI

POLCOLORIT-MARCONI

POLCOLORIT SA е най-старата частна фабрика за плочки в Полша. Фирмата е създадена през 1984 г. и оттогава непрекъснато разширява своята дейност и пазари. Разполага с едни от най-модерните в страната и в Европа съоръжения и технологии за производство. POLCOLORIT SA се отличава с уникално богат асортимент от плочки за баня, кухня и подови плочки и красиво изработени декори. Цветовете на плочките и добрият им дизайн, придават на колекциите неостаряващ дух. Продуктите с марка Marconi се конкурират с най-добрите италиански плочки със своя отличен дизайн и качество. Marconi е позиционирана в по-високия ценоги сегмент, за да задоволи очакванията на перфекционистите.

http://www.polcolorit.pl/

0

продукти

STARGRES

STARGRES

StarGres е създадена през 2005 г. като изцяло частна фирма с полско-италиански капитал. Принадлежи към същата група, като известната Ceramika Konskie и Stardust. Фабриката се намира в Konskie - керамичният център на Полша. Специализирана е в производството изключително на гранитогрес с размери 333x333x8 мм. Фабриката е оборудвана с най-модерните машини; някои от тях се използват за първи път в Полша именно от StarGres. Гранитогресът произведен от суровините на Stardust, е с най-високи технически параметри: водапоглъщателна способност по-малко от 0,3%, мразоустойчивост, високи класове на износване. Плочките от StarGres се отличават с много атрактивен и модерен дизайн, благодарение на сътрудничеството с най-изявените полски, италиански и испански дизайнери.

http://stargres.pl/

0

продукти

TOTALGRES

TOTALGRES

Vencast Partner е компанията зад марката Totalgres, занимаващи се с продажбата на покрития, керамични настилки и нови висококачествени порцеланови плочки. Атрактивните проекти на фирмата предлагат както модерни, така и класически решения. Складовата наличност е постоянна като се държи на високото ниво на обслужване на клиентите. Освен на испанския пазар, компанията изнася в целия свят, където Vencast Partner SL се радва на признание и висок авторитет. Vencast Partner създаде Totalgres в опит да обедини всички най-актуални и конкурентни продукти на пазара.

http://www.totalgres.com/

1

продукти

NOVOGRES

NOVOGRES

Novogres е испанска фабрика за плочки основана през 1981 г. Компанията залага на модерно производство, иновативни методи и дизайни, разнообразие от размери, цветове и видове плочки и керамични настилки. Продуктите на Novogres ще ви завладеят със свежия си дизайн и пъстри, наситени цветове в смели комбинации.

http://www.novogres.es/

0

продукти

KEROS

KEROS

KEROS е компания основана в Испания, една от най-бързо развиващите се компании. От 1994 г. досега компанията завладява световните пазари и вече е носител на престижни международни награди и отличия в областта. Сертифицирана е по ISO за качеството на продукцията. От 2006 г. KEROS е основен инвеститор в една от най-модерните фабрики за плочки в Русе, България. Част от продукцията на фирмата се произвежда у нас, като сериите присъстват в официалните каталози на марката.

http://www.keros.com/

0

продукти

RAVAK

RAVAK

Фирма RAVAK е един от най-големите европейски производители на обзавеждане за баня. Продуктите на RAVAK са известни със своето високо качество, подходящ дизайн за всяка баня, лесен монтаж и лесна подръжка. Доказателство за високото ниво на продуктите са производствените сертификати на фирмата. Впечатляващият дизайн е резултат от съвместната работа както с доказани европейски дизайнерски студия и самостоятелни творци. Продуктовото портфолио на фирмата предлага огромен набор от размери, форми и варианти които ще задоволят всеки вкус.

http://www.ravak.com/

0

продукти

ACO

ACO

Името на модерната компания ACO идва от Ahlman's Company, основателят на компанията е Северин Алман. Той започва своя бизнес в следвоенна Германия, Рендсбурд, през 1946 г. Неговата компания произвежда елементи от бетон за строителството. През 60-те години дейността на компанията се разраства, както и продуктовата гама – тогава започва и първото производство на отводнителни улеи. Оттогава до наши дни ACO е един от световните лидери в отводнителните системи. Известна заради своите иновации, продуктови серии с отлични качества, както на дизайна, така и на функционалността.

http://www.aco.com/

0

продукти

REMER

REMER

Remer Rubinetterie е един от най-големите и модерни производствени центрове в Италия. Групата е спциализирана в производство на продукти за баня - смесители, системи за душ и др. Продукцията се отличава с перфектен дизайн в най-добрите италиански традиции, както и високо качество и функционалност.

http://www.remer.eu/

17

продукти

Ceramiche SUPERGRES

Ceramiche SUPERGRES

Италианска фабрика за плочки с класически и модерен дизайн. Многообразие и ненадминати дизайнерски решения с плочки във всякакви размери и цветове. Фабриката е основана през 1961 г. в Casalgrande, Италия и оттогава е в челните позиции по интерес и продажби в над 50 държави по света. Италианските плочки се отличават с изискан дизайн, прецизност на изработката, фина повърхност, която не позволява проникването на влага и са предпочитан продукт от милиони потребители.

http://www.supergres.com/

0

продукти

DUAL GRES

DUAL GRES

Испанска фабрика за плочки, намираща се в Кастелон, основана през 1994 г. За кратко време фабриката постига високо качество на продукцията, изнасяна в над 20 държави по целия свят. Към днешна дата Dual Gres разполага с модерна производствена база, с най-новите технологии за дигитален принт, разпределение, сортиране и пакетаж.

http://dualgres.com/

0

продукти

CERAMIKA COLOR

CERAMIKA COLOR

Ceramika Color е млада компания основана през 2002 г в Конские, областта е център на производството на фаянсови плочки в Полша. Фабриката е част от полско-италинаската промишлена група Ceramika Konskie. Специализирана е в производството на бюджетни фаянсови настилки и облицовки, известни със своя добър външен вид и достъпна цена. Продукцията се дистрибутира в големите строителни вериги и супермаркети, както и в масовите магазини за обзавеждане за баня, радвайки се на голям интерес от клиентите.

http://ceramikacolor.pl/

0

продукти

CERAMIKA KOŃSKIE

CERAMIKA KOŃSKIE

Ceramika Końskie е компания с италиански корени, базирана в Полша. Дизайнът на сериите е безупречен, в духа на най-добрите италиански традиции, но на по-достъпна цена. Продуктите на Ceramika Końskie са насочени към потребителите, които държат на високото качество, компанията прави всичко възможно да задоволи и най-претенциозните клиенти със своите разнообразни серии плочки, декори и подове.

http://ceramikakonskie.pl/

0

продукти

OTTO MOSAIC ART

OTTO MOSAIC ART

Турска фабрика за мозайки и мозаечни миксове от керамика, камък, стъкло, метал и други. Мозайките се отличават с иновативен дизайн, модерни форми и високо качество, което ви позволява да внесете разнообразие в дизайна на всяко помещение. Мозайките на OTTO са подходящи за различни приложения, практически във всяко помещение на дома, офиса или обществени пространства.

http://www.ottomosaics.com/

0

продукти

MIDAS

MIDAS

Полска компания за мозайки, част от групата FORMOSA. Предлага разнообразни стъклокерамични, стъклени, каменни и други мозайки, които разнообразяват всяка баня, кухня, дневна или друго помещение, на което искате да придадете луксозен завършек. Това ще стане още по-лесно и с финес с продуктите на MIDAS.

http://www.formosa-design.pl/

0

продукти

ACTUAL CERÁMICAS

ACTUAL CERÁMICAS

Испанска фабрика за плочки с над 30-годишна история в бизнеса. Фабриката произвежда лимитирани серии плочки с добро качество, атрактивни дизайни и конкурентни цени, с което е предпочитан доставчик на подови и стенни керамични облицовки по целия свят.

http://www.actualceramicas.com/

0

продукти

BIEN SERAMİK

BIEN SERAMİK

Турска фабрика за плочки от най-висок клас, произвеждани по стандарт TS EN 14411. Компанията е с износ в над 55 държави, сред които САЩ, Канада, Испания, Израел и Гърция. Фирмата е ангажирана с опазване на околната среда и регулиране на разходите на ресурси при производствения процес, като рециклира почти 100% от водата, необходима за производството.

http://www.bienseramik.com.tr/

0

продукти

SANICA

SANICA

Един от най-големите турски производители на продукти за баня. Структури за вграждане, акрилни вани, поддушови корита, тръби, профили и други. Доверен партньор на много частни и корпоративни клиенти по целия свят. Компанията е сертифицирана по местни и международни стандарти за качество и безопасност.

http://www.sanica.com.tr/

0

продукти

E. C. A.

E. C. A.

Марката E. C. A. е част от бизнес семейството Elginkan. В допълнение на санитарията произвеждана от Serel, друга дъщерна компания в рамките на Elginkan, E. C. A. проектира, произвежда и дистрибутира богата гама от арматура за баня и тоалетна, в т.ч. смесители за мивки, смесители за душ, душ-системи, смесители за биде, всякакви елементи и гарнитури за душ, сифони и др. Портфолиото на компанията е изключително богато и обхваща освен всички функционални области в банята, така и многообразни форми и дизайни подходящи за всеки вкус. Усилията на компанията са оценени на международния пазар, с износ в много европейски държави, както и с отличия и награди за дизайн и качество, които утвърждават марката като прогресивна и заслужаваща доверието на потребителите.  

http://www.eca.com.tr/en/

0

продукти

ALMERA CERÁMICA

ALMERA CERÁMICA

Almera Ceramica е основана през 2013 г. и представя първата си колекция на едно от най-известните световни изложения, Cevisama International през същата година. За кратко време, младата компания печели вниманието на публиката и доверието на клиентите със своите компактни, но вълнуващи колекции плочки за баня. Компанията продължава своето прогресивно развитие, не просто следвайки новите тенденции, но създавайки свой собствен стил. С всяка година каталогът на Almera се обогатява с нови продукти, които ще впечатлят традиционалистите и ще завладеят новаторите.

http://www.almera.es/

0

продукти

SANCHIS

SANCHIS

С почти 100 годишна ситория в бознеса с керамични изделия, Санчис е една от най-старите марки в сектора. Компанията развива качеството и технологиите за производство на продуктовата си гама от 1919 г. насам.

http://www.sanchis.com/

0

продукти

HOME STYLE

0

продукти

KLIMATOM

KLIMATOM

Klimatom е динамично развиваща се чешка компания, която работи в областта на съвременната вентилация и климатизация от 1991 г. насам. Произвежда висококачествени продукти за дома на конкурентни цени, благодарение на екипа от опитни, амбициозни и креативни хора.

http://www.klimatom.cz/

25

продукти

MYR CERÁMICAS

MYR CERÁMICAS

Испанска фабрика за подови и стенни керамични настилки и облицовки, популярна заради конкурентните си ценови предложения и красиво оформените колекции от плочки за баня в различни формати. Над 50 години в света на плочките за баня и успешен бизнес на международно ниво.

http://www.ceramicasmyr.com/

0

продукти

AZULEV

AZULEV

Azulev е част от голямата корпоративна група, включваща Sanchis, Bath, Maxime, Kerfloat. Фабриката се отличава с високо качество на изработката и атрактивни цени и предложения за всеки вкус.

http://www.azulev.com/

0

продукти

DADO CERAMICA

DADO CERAMICA

Основана през 1980 г. Dado Ceramica е сред изявените италиански фабрики за подови и стенни настилки и облицовки, популярни заради своето качество и нетрадиционни хрумвания в дизайна.

http://www.dadoceramica.it/

0

продукти

TAU CERÁMICA

TAU CERÁMICA

Многообразие на формите, размерите и повърхностите, това е предимството на испанската фабрика за плочки TAU. Фабриката залага на въвеждането и производството на разнообразни продукти за подови и стенни облицовки, които се предлагат с гланцови, матови, сатинирани и смесени покрития, за да задоволят всеки вкус и стил.

http://www.tauceramica.com/

0

продукти

COTTO TUSCANIA

COTTO TUSCANIA

Фабриката възниква през 1960 г. в Италия, основна нейна дейност е производстово на теракота. През години името Cotto Tuscania се утвърждава като синоним на традиция, качество и връзка с корените. Днес, фабриката следва процесите на модернизация, запазвайки традиционните производства и въвеждайки нови производства, съотвестващи на съвременните изисквания. По този начин се обособяват две продуктови линии - класическа и модерна, дизайнерска линия.

http://cottotuscania.it/

0

продукти

ABITARE

ABITARE

Италианска фабрика за подови настилки и облицовки с иновативни идеи и високотехнологично производство.

http://www.abitarelaceramica.it/

0

продукти

GARDENIA ORCHIDEA

GARDENIA ORCHIDEA

Италианската компания Ceramiche Gardenia Orchidea Group е създадена през 1961 г. и следва най-добрите практики в производството на порцеланови и фаянсови облицовки за стени и под. В типично италиански стил компанията залага на уникален дизайн реализиран с ненадминато качество, дръзки решения и иновативен подход в създаването на плочките. Всичко това допринася за изключителната популярност на марката по света. Това е бранд за ценителите на финия детайл и прецизната изработка без компромис.

http://www.gardenia.it/

0

продукти

NOVABELL

NOVABELL

Основана преди 60 години от Силвио Белеи, Ceramiche NovaBell e динамична компания с респект към околната среда и човека, с разбиране към индивидуалните нужди на потребителите и с ключово значение в развитието на сектора в Италия и Европа.

http://www.novabell.it/

0

продукти

FONTE

FONTE

Paffoni Fonte са двете търговски марки, под които фирмата разпространява своите продукти, съответно в стандартен и луксозен клас. Италианската компания за производство на луксозна арматура за баня: душове и смесители за баня и кухня е създадена през 1953 г. Оттогава до днес, компанията има едно мото: да измисля, проектира, създава, тества, сертифицира и доставя най-качествените възможни продукти с внимание към детайла и индивидуалностите на клиентите.

http://www.paffoni.it/

25

продукти

PAFFONI

PAFFONI

Италианската компания за производство на луксозна арматура за баня: душове и смесители за баня и кухня е създадена през 1953 г. Оттогава до днес, компанията има едно мото: да измисля, проектира, създава, тества, сертифицира и доставя най-качествените възможни продукти с внимание към детайла и индивидуалностите на клиентите. Paffoni Fonte са двете търговски марки, под които фирмата разпространява своите продукти, съответно в стандартен и луксозен клас.

http://www.paffoni.it/

156

продукти

BOSSINI

BOSSINI

Bossini е италианска компания, произвеждаща смесители, душ системи и аксесоари за душ и баня от 1960 г. Компанията залага на качеството и дизайна, вярвайки, че и най-обикновените действия, като взимането на душ всеки ден, могат да бъдат източник на положителни емоции, удоволствие и красота. Затова в проектирането и производството на своите продукти Bossini залага на тези основни ценности и печели вниманието и доверието на и най-взискателните клиенти.

http://www.bossini.it/

47

продукти

VILLEROY&BOCH

VILLEROY&BOCH

Една от най-старите европейски компании, основана през 1748 г. в Германия. Производството обхваща луксозни стоки за бита: обзавеждане за дома, санитария, посуда и др. Продуктите с марката Villeroy&Boch са символ на традиция, качество и лукс. Компанията инвестира в иновативни технологии и дизайни, както и в опазване на околната среда.

http://www.villeroy-boch.com/

60

продукти

LAUFEN

LAUFEN

Laufen е швейцарска компания с традиции в санитарията и обзавеждането за баня от 1892 г. Повече от 120 г. Laufen създава за своите многобройни клиенти висококачествени продукти за баня с иновативни технологии, швейцарска прецизност и ненадминат дизайн. Производствените мощности на компанията са базирани в Европа, което осигурява заетост в регионите, както и гарантира централизиран контрол на качеството и бързи срокове за доставка до европейските клиенти. През 1999 г. Laufen става част от групата на Roca - вторият по големина производител на санитарна керамика в световен мащаб.

http://www.laufen.com/

0

продукти

TIMBERLUX

TIMBERLUX

Уникални дизайнерски мивки от екзотична дървесина. Фирмата предлага ръчно изработени дървени мивки за баня със запомнящ се стил, който ще внесе нотка екстравагантност в дизайна на вашата баня, съчетан с уюта на естественото дърво.

5

продукти

NOVARA Plus

6

продукти

FAYANS

FAYANS

FAYANS е една от двете най-популярни фабрики за български санитраен порцелан, смесители и арматура за баня. Компанията е част от голямото семейство на световния гигант Roca. Фирмата се отличава с бюджетни решения, стремеж към качество и съвременен дизайн на продуктите. Производствената база в гр. Каспичан е най-голямата на Roca Group за Балканския полуостров. В нея освен продукти за българския пазар се произвеждат и серии за световните клиенти на марката. ПРОДУКТИ НА ФИРМА FAYANS

http://www.fayans.bg/

113

продукти

SERAMIKSAN

SERAMIKSAN

Seramiksan е една от водещите турски фабрики за производство на санитарен порцелан, подови и стенни облицовки и настилки за всички помещения в дома: баня и тоалетна, коридор, външни и вътрешни настилки и др. Компанията е основана през 1994 г., в близост до Измир. Производственият й капацитет непрекъснато нараства, за да отговаря на търсенето на вътрешния и международния пазар.

http://www.seramiksan.com.tr/

0

продукти

OPOCZNO

OPOCZNO

Opoczno (Опочно керамика) е полска фабрика за подови и стенни настилки с богата, над 130-годишна история в производството. Сериите на марката са базирани на класическите модели за красота и хармония, счъетани с модерните тенденции в оцветяването на плочките и новите технологии за производство.

http://www.opoczno.eu/

0

продукти

CERSANIT

CERSANIT

Cersanit е полски производител на изключително богата гама продукти за обзавеждане на банята. От фаянс и гранитогрес, през санитария, мивки и разнообразни допълнения.

http://en.cersanit.com/

0

продукти

NAVARTI

0

продукти

TUBADZIN

TUBADZIN

Една от най-големите полски фабрики за настилки и облицовки за баня. Отличава се с иновативни идеи, нестандартни цветовеи съчетания, модерен дизайн на композициите и изключително интересно присъствие. Интериорите създадени с продукти на Tubadzin не остават незабелязани.

http://www.tubadzin.pl/

0

продукти

RAGNO

RAGNO

Италианска фабрика за луксозни керамични облицовки и настилки и гранитогрес. Ненадминат стил, качество и елегантност, непреходни във времето. Ragno [Раньо] ще пренесе представите ви за дизайн в банята и дома на по-високо ниво.

http://www.ragnoworld.com/

11

продукти

CERABELLA

CERABELLA

Cerabella е сред водещите немски производители на настилки с гаранции за най-висок стандарт и международно признато качество. Настилките Cerabella са модерни и практични, следват актуалните тенденции в дизайна. Форматите и цветовете позволяват безкрайни възможности за комбинация и постигане на перфектен завършек.

http://www.cerabella.de/

1

продукти

AQUAFORM

14

продукти

HATRIA

HATRIA

При нас можете да поръчате луксозните серии на италианската марка Hatria, световноизвестен производител на порцеланови мивки за баня, стоящи и окачени тоалетни, биде, моноблок, аксесоари и други. Предлагаме постоянни наличности на склад с бърза доставка до вашия дом. Доверете се на качеството и ненадминатия дизайн, всички продукти Hatria се произвеждат в Италия!

http://www.hatria.com/

7

продукти

BRABANTIA

3

продукти

ROCERSA CERAMICA

ROCERSA CERAMICA

Испански производител на плочки за баня и гранитгрес. Доказано качество на атрактивна цена - предпочитаният избор на милиони потребители в Европа и по света.

http://www.rocersa.es/

0

продукти

GAYAFORES

0

продукти

UNICER

0

продукти

M&Z

48

продукти

ITALGRANITI

ITALGRANITI

Динамична компания с иновативни идеи, въплътени във висококачествени колекции настилки, подходящи за банята, дома, обществени и търговски помещения и др. Вземете гранитогрес на Italgraniti от baniabox.bg на най-добра цена и с бърза доствка от официалния вносител.

http://www.italgranitigroup.com/

1

продукти

CERASTYLE

CERASTYLE

CeraStyle е бранд на турската фабрика за висококачествен санитарен порцелани продукти за баня Turkuaz. Марката предлага изключително атркативни серии тоалетни, бидета, мивки и друго обзавежане за баня на достъпни цени. Качеството на марката е гарантирано, а CeraStyle е носител и на отличия за дизайн от световни конкурси като IF Design Awards и GoodDesign.

http://cerastyle.com.tr/

151

продукти

CALEFFI

3

продукти

CORDIVARI

3

продукти

IBB-BONOMI

3

продукти

FLEXMEBEL

FLEXMEBEL

Български производител на висококачествени водоустойчиви мебели и обзавеждане за баня . Гаранция на всички продукти 3 години, наличности за бърза поръчка и доставка в цялата страна.

https://mebelizabania.com

31

продукти

ALAPLANA CERAMICA

0

продукти

GLOBO

GLOBO

Ceramica Globo е италианска фабрика за санитарен порцелан, отличаваща се със забележителен дизайн, иновационни материали, форми, идеи и концепции, които няма да сбъркате с никои други. Продуктите на Globo винаги са център на внимание, не само със своя неподражаем дизайн, но и заради високото качество на производството и материалите. Компанията е базирана в Италия и произвежда продуктите си съобразно всички изисквания за качество и устойчивост на ЕС.

https://www.ceramicaglobo.com/

6

продукти

NEWFORM

NEWFORM

Компанията е основана през 1981 г и през близо 40-годишната си история успява да развие своя напълно независима производствена база Made in Italy, в Италия, където продуктите с марката Newform се проектират и произвеждат през всички етапи на производствения процес. Фирмата се гордее с това и е призната на световните пазари заради изчистения и функционален дизайн на смесителите, безупречното им изпълнение и дългия им живот.

http://www.newform.it

5

продукти

VEMA

VEMA

Vema е създадена през 2000 г. като малка семейна фабрика за обработка на стомана. По-късно се развива като производител на арматура за баня - смесители и душ-системи, носещи отличителни япочерк на елегантния италиански дизайн и с високо качество на изпълнението и гаранция за дълготрайна експлоатация. Колекциите на Vema непрекъснато се обновяват и обогатяват с все по-интересни и функционални дизайни на смесителите, които се предлагат в две основни направления - от стомана и от месинг, като месинговите са с покритие хром или черен мат, а стоманените са с натурален стоманен финиш.

http://www.vemarubinetterie.it/

1

продукти

PLAST BRNO

PLAST BRNO

Чешки производител на пвц и метални сифони и елементи за отводнителни инсталации и системи. Традиции в производството на отводнителни системи с продукти високо ценени в Европа.

https://www.plastbrno.cz/

6

продукти

THE ARTCERAM

THE ARTCERAM

Artceram е необикновена компания, която впечатлява не само с качеството на ненадминатия италиански дизайн, познат по целия свят, но и с изключително нестандартен подход при изграждането на концепции за обзавеждане. Продуктите се отличават сред останалите по форма, идея и вдъхновение, дори с имената на колекциите - санитарията на Artceram не прилича на никоя друга. Компанията създава уникални серии за ценители, следва собствена философия за социална отговорност и опазване на околната среда. Повече за производствената база и идеите на Artceram можете да научите на официалния им сайт.

http://www.artceram.it/

2

продукти

БаняBox

14

продукти

Нови продукти

KARAG SAVA мивка за баня

KARAG SAVA мивка за баня

-20%
Цена:
359.20 лв.
Каталожна цена: 449.00 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
359.20 лв.
Каталожна цена: 449.00 лв.
Отстъпка:89.80 лв. (20.00%)
KARAG BASIK мивка за баня

KARAG BASIK мивка за баня

-20%
Цена:
234.40 лв.
Каталожна цена: 293.00 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
234.40 лв.
Каталожна цена: 293.00 лв.
Отстъпка:58.60 лв. (20.00%)
KARAG ETNA мивка за баня

KARAG ETNA мивка за баня

-20%
Цена:
344.00 лв.
Каталожна цена: 430.00 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
344.00 лв.
Каталожна цена: 430.00 лв.
Отстъпка:86.00 лв. (20.00%)

Най-продавани

Мивка за вграждане Strada

Мивка Strada

-12%
Цена:
165.79 лв.
Каталожна цена: 188.40 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
165.79 лв.
Каталожна цена: 188.40 лв.
Отстъпка:22.61 лв. (12.00%)
Душ-система Bella хром

Душ-система Bella хром с чучур

-13%
Цена:
522.00 лв.
Каталожна цена: 600.00 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
522.00 лв.
Каталожна цена: 600.00 лв.
Отстъпка:78.00 лв. (13.00%)

Върни До Горе