ЦЕНИТЕ НА САЙТА СЕ ОБНОВЯВАТ НЕПРЕКЪСНАТО

ВЪЗМОЖНО Е НЕСЪОТВЕТСТВИЕ С ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ЧЕСТИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ.

ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА В НАЛИЧНОСТТА НА СКЛАД.

 

Количка

0 артикула

Продукти

Порцеланови мивки за баня на супер цени от Cerastyle

Дата: 2018-05-28

Продукти на Cerastyle Turkuaz Seramik

С удоволствие представяме на своите клиенти новата продуктова гама за баня и тоалетна на турския производител Cerastyle Turkuaz Seramik.

 

Фабриката е позната в над 60 държави, разполага с две производствени бази и над 1000 души специализиран персонал, капацитета на производство е над 3 млн. артикула годишно.

Основана през 1993 г. компанията се развива успешно, благодарение на перфектното качество предложено на възможно най-добрата цена за съответния пазар.

Вече можете да имате модерна баня, направена по на-съвременните изисквания за разположение и функционалност, без  да прескачате параметрите на своя бюджет.

 

 

 

Разнообразието от продукти не се изчерпва само със супер богатата гама от мивки в разнообразни стилове: квадратни, кръгли, овални, асиметрични, клсически, винтидж, модерни и минималистични и много други.

 

 

    

 

 

Cerastyle предлага също тоалетни моноблок и окачени тоалетни, стоящи и окачени бидета, писоари, клекала за обществени тоалетни и аксесоари за тях. Особено практични са комбинираните с биде тоалетни, които позволяват функцията 2в1 и пестят средства и място.

 

 

Окачена тоалетна Ibiza Cerastyle

Сред продуктите на фирмата е и отличената с редица международни награди за дизайн и функционалност окачена тоалетна Ibiza без ринг.

Тя има участия и награди от изложенията и конкурсите GoodDesign, IF Design Award 2017, A Design Award 2018.

 

Cerastyle участват на всички по-важни международни изложения в сферата на обзавеждане за банята и дома и не остават незабелязани, както от специалистите, така и от потребителите.

 

Фабриката държи да бъде винаги в крак с най-новите технологични и визуални тенденции в обзавеждането и да отговори на взискателните клиенти,

които търсят не само красив дизайн, но и други предимства като: повишена функционалност, продукти произведени с грижа за околната среда, енергоспестващи, дълготрайни и лесни за ползване и поддръжка.

 

 

 

 

Избирайки продукт на Cerastyle, можете да разчитате на оригинален дизайн, функционалност, добра изработка с висококачествени материали и отговорно отношение към околната среда, бърза доставка и коректност. 

 

 

В baniabox.bg се предлага широка гама продукти на Cerastyle от сериите със санитарен порцелан:

  • Модерни: Anova, Zero, City, Ibiza, Mona, More, One и др.
  • Класически: Klasik, Nil, Roma, Bella и др.
  • Ретро: Antik 1837. и Antik Royal

 

 

 

Можете да поръчате при нас с доставка до адрес или офис на куриер. По-голямата част от прудктите се поддържат на склад в България, но е възможно определн продукт да не е наличен в момента, за което предварително се извиняваме. За да сте сигурни в наличността на даден продукт, моля направете предварително запитване по предпочитан от вас начин - по email или телефон.

Нови продукти

Най-продавани

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 899 лв
за София, Пловдив и Стара Загора

мивка баня, смесител, душ, шкаф за баня евтино, евтина, евтин, тоалетна, моноблок, казанче вграждане, комплект баня тоалетна, сифон мивка, сифон душ, цени, цена, огледало, модерен, осветление баня, led огледало лед, на промоция, безплатна доставка, плочки за баня, гранитогрес, аксесоари за баня черни златни хром ретро