ЦЕНИТЕ НА САЙТА СЕ ОБНОВЯВАТ НЕПРЕКЪСНАТО

ВЪЗМОЖНО Е НЕСЪОТВЕТСТВИЕ С ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ЧЕСТИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ.

ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА В НАЛИЧНОСТТА НА СКЛАД.

 

Количка

0 артикула

Продукти

Български аксесоари за баня с 12 години гаранция

Дата: 2017-05-22

 

 

 

Баняbox винаги се радва да предлага на своите клиенти продукти на български производители. На вниманието на всички наши клиенти представяме аксесоарите на фирма Аква Форм ЕООД, популярни под търговската марка Аква Тера.

 

Български производител, който се е наложил на пазара като безспорен символ на качество и стил. Аксесоарите за баня са произведени от качествени материали, проектирани са с идея за функционалност и модерен дизайн.

 

 

Фирмата разполага с голяма производствена база, висококвалифицирани кадри и широка дистрибуторска мрежа в страната и чужбина, част от която е и Баняbox. Продуктите са направени от масивен месинг с хром-никелово покритие и инокс, което им осигурява изключителна устойчивост и перфектен блясък. Фирмата дава 12 години гаранция на аксесоарите при нормална експлоатация и грижа за покритието - подходящо и редовно почистване. Всеки аксесоар е окомплектован с монтажна планка и винтове от инокс.

 

 

Избирайки качествени продукти произведени в България и Европа, ние инвестирате в местната икономика, в себе си и съдействаме за опазването на околната среда като спестяваме ресурсите необходими за транспорт на изделията. Разгледайте всички серии на Аква Форм и изберете най-подходящата за вашата нова или за редизайна на старата баня.

 

 

Нови продукти

Най-продавани

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 899 лв
за София, Пловдив и Стара Загора

мивка баня, смесител, душ, шкаф за баня евтино, евтина, евтин, тоалетна, моноблок, казанче вграждане, комплект баня тоалетна, сифон мивка, сифон душ, цени, цена, огледало, модерен, осветление баня, led огледало лед, на промоция, безплатна доставка, плочки за баня, гранитогрес, аксесоари за баня черни златни хром ретро