ЦЕНИТЕ НА САЙТА СЕ ОБНОВЯВАТ НЕПРЕКЪСНАТО

ВЪЗМОЖНО Е НЕСЪОТВЕТСТВИЕ С ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ЧЕСТИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ.

ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА В НАЛИЧНОСТТА НА СКЛАД.

 

Количка

0 артикула

Продукти

Всички продукти на полския гигант KOLO в Баняbox

Дата: 2016-10-04

Продуктите на фирма Kolo Полша

 

От края на м. септември на страниците на електронния магазин за баня Баняbox можете да откриете всички продукти на полската фирма KOLO, които подлежат на внос и търговия за нашата страна. KOLO е един от най-известните полски производителни на разнообразна и модерна санитария за баня.

KOLO е част от групата Geberit, което дава гаранция за висококачество и международно признание на продуктите и тяхната висока ефективност, устойчивост и отличен външен вид.

 

 

Продуктите включват: мивки за баня със самостоятелен монтаж, мивки за баня върху плот, мивки за вграждане, мебелни мивки за баня, мебели за баня, огледала и осветление за баня, тоалетни чинии: моноблок, окачени и стоящи тоалетни, структури за вграждане, окачени и стоящи бидета, писоари, акрилни вани в различни размери, душ-кабини и прегради от стъкло в стандартни размери, системи за преграждане за душ с висока степен на вариативност, за да можете да направите преградата подходяща за индивидуалните размери в помещението

 

Ние ви предлагаме продуктите на KOLO с гарантирана отстъпка и възможност за бърза доставка на наличните на склад продукти. За нас е удоволствие, че още една от любимите ви марки е представена при нас с пълната си гама продукти и варианти.

Нови продукти

Най-продавани

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 899 лв
за София, Пловдив и Стара Загора

мивка баня, смесител, душ, шкаф за баня евтино, евтина, евтин, тоалетна, моноблок, казанче вграждане, комплект баня тоалетна, сифон мивка, сифон душ, цени, цена, огледало, модерен, осветление баня, led огледало лед, на промоция, безплатна доставка, плочки за баня, гранитогрес, аксесоари за баня черни златни хром ретро