Филтри

Продукти

ComfortZone® от Hansgrohe — ела в зоната си на комфорт!

Дата: 2015-10-07

 

 

 

 

Височината на смесителя е определяща, когато става дума за вашия комфорт и свобода при ежедневните дейности в банята.

 

Искате ли повече пространство, когато миете ръцете си или когато пълните ваза с вода? Колкото по-висок е смесителят, толкова повече дейности можете да извършвате на мивката. Hansgrohe нарича това пространство, между умивалника и чучура на смесителя ComfortZone.

 

ComfortZone ви дава възможност да решите каква е височината на смесителя, която ще пасне на вашите ежедневни нужди, дали искате да имате повече място, когато миете ръцете и зъбите си, правите своя ритуал за красота на лицето или бихте искали дори да можете да измиете косата си на чешмата! Вие решавате как да използвате водата, а Hansgrohe ви предоставя най-добрите инструменти за това, висококачествените смесители.

 

Имате на разположение няколко вълнуващи серии смесители с различни видове и типове монтаж: искате класически двуръкохватков смесител или модерен едноръкохватков стоящ смесител, или стенен вграден смесител, или ексцентричен модел с две ръкохватки и монтаж директно на мивката... Няма проблеми, всичко това ще получите с безупречното качество на Hansgrohe.

 

Удобството, разнообразието и решението за всяка ситуация се намира в колекциите Metris, Talis и Focus! Височини, въртящи чучури и тела на смесителите, смесители под наклон или съвсем изправени, за вана, за душ, за баня, за тоалетна, за малки и големи мивки, за мивки тип "купа", за мивки с отвори и без отвори за смесител, за всеки вкус, за всяко настроение, тук ще намерите прекрасни смесители, които ще ви бъдат верни помощници в ежедневието.

 

 

Върни До Горе