Филтри

Продукти

ComfortZone® от Hansgrohe — ела в зоната си на комфорт!

Дата: 2015-10-07

 

 

 

 

Височината на смесителя е определяща, когато става дума за вашия комфорт и свобода при ежедневните дейности в банята.

 

Искате ли повече пространство, когато миете ръцете си или когато пълните ваза с вода? Колкото по-висок е смесителят, толкова повече дейности можете да извършвате на мивката. Hansgrohe нарича това пространство, между умивалника и чучура на смесителя ComfortZone.

 

ComfortZone ви дава възможност да решите каква е височината на смесителя, която ще пасне на вашите ежедневни нужди, дали искате да имате повече място, когато миете ръцете и зъбите си, правите своя ритуал за красота на лицето или бихте искали дори да можете да измиете косата си на чешмата! Вие решавате как да използвате водата, а Hansgrohe ви предоставя най-добрите инструменти за това, висококачествените смесители.

 

Имате на разположение няколко вълнуващи серии смесители с различни видове и типове монтаж: искате класически двуръкохватков смесител или модерен едноръкохватков стоящ смесител, или стенен вграден смесител, или ексцентричен модел с две ръкохватки и монтаж директно на мивката... Няма проблеми, всичко това ще получите с безупречното качество на Hansgrohe.

 

Удобството, разнообразието и решението за всяка ситуация се намира в колекциите Metris, Talis и Focus! Височини, въртящи чучури и тела на смесителите, смесители под наклон или съвсем изправени, за вана, за душ, за баня, за тоалетна, за малки и големи мивки, за мивки тип "купа", за мивки с отвори и без отвори за смесител, за всеки вкус, за всяко настроение, тук ще намерите прекрасни смесители, които ще ви бъдат верни помощници в ежедневието.

 

 

Нови продукти

Аксесоари за баня Atlanta Black

Аксесоари за баня Atlanta Black

-10%
Цена:
27.90 лв.
Каталожна цена: 31.00 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
27.90 лв.
Каталожна цена: 31.00 лв.
Отстъпка:3.10 лв. (10.00%)

Най-продавани

Точков сифон за баня Meander

Подов сифон за баня Arena

-10%
Цена:
62.10 лв.
Каталожна цена: 69.00 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
62.10 лв.
Каталожна цена: 69.00 лв.
Отстъпка:6.90 лв. (10.00%)
PVC шкаф с мивка Mini Me

PVC шкаф с мивка Minion

Цена:
314.00 лв.

Върни До Горе