Филтри

Продукти

Поканете природата в своя дом с продуктите на Timberlux

Дата: 2016-05-19

 

 

Интериор с мивка Luna

 

Баняbox с удоволствие представи на своите клиенти и приятели най-новите продукти налични в онлайн магазина. Те са на българския вносител на продукти от екзотична дървесина - Timberlux и представляват уникална смесица от натурални материали и атрактивен дизайн, който няма да ви остави безразлични.

 

В разрастващото се портфолио на фимрата засега фигурират няколко характерни модела мивки за баня от тик и махагон, които се изработват ръчно и представляват не просто част от обзавеждането, а истински предмет на изкуството, предлагат се и допълващи аксесоари за баня от тиково дърво.

 

Най-голям интерес и най-много почитатели събраха мивките Luna, които имат подчертано природни форми и всяка една е единствена по рода си, няма две еднакви.

 

Продуктите ще ви очароват с незабравимия си дизайн и ще ви изненадат със своята практичност и издръжливост. Тиковото дърво е надежден материал, залегнал в корабостроенето от незапомнени времена. То има естествена защита от влага и вода. Но нищо не е оставено на случайността - мивките са покрити със специална политура, която подсилва естествената защита на дървото и ги предпазва от проникване на бактерии, мухъл и предотвратява процеса на гниене и стареене на дървото.

 

 

 

Всички налични продукти на фирмата можете да откриете ексклузивно в Баняbox!

Най-продавани

Точков сифон за баня Advantix

Подов сифон за баня Advantix

-8%
Цена:
36.94 лв.
Каталожна цена: 40.33 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
36.94 лв.
Каталожна цена: 40.33 лв.
Отстъпка:3.39 лв. (8.40%)

Върни До Горе