Филтри

Продукти

Поканете природата в своя дом с продуктите на Timberlux

Дата: 2016-05-19

 

 

Интериор с мивка Luna

 

Баняbox с удоволствие представи на своите клиенти и приятели най-новите продукти налични в онлайн магазина. Те са на българския вносител на продукти от екзотична дървесина - Timberlux и представляват уникална смесица от натурални материали и атрактивен дизайн, който няма да ви остави безразлични.

 

В разрастващото се портфолио на фимрата засега фигурират няколко характерни модела мивки за баня от тик и махагон, които се изработват ръчно и представляват не просто част от обзавеждането, а истински предмет на изкуството, предлагат се и допълващи аксесоари за баня от тиково дърво.

 

Най-голям интерес и най-много почитатели събраха мивките Luna, които имат подчертано природни форми и всяка една е единствена по рода си, няма две еднакви.

 

Продуктите ще ви очароват с незабравимия си дизайн и ще ви изненадат със своята практичност и издръжливост. Тиковото дърво е надежден материал, залегнал в корабостроенето от незапомнени времена. То има естествена защита от влага и вода. Но нищо не е оставено на случайността - мивките са покрити със специална политура, която подсилва естествената защита на дървото и ги предпазва от проникване на бактерии, мухъл и предотвратява процеса на гниене и стареене на дървото.

 

 

 

Всички налични продукти на фирмата можете да откриете ексклузивно в Баняbox!

Най-продавани

Окачено биде Ego

Окачено биде Ego

-10%
Цена:
614.79 лв.
Каталожна цена: 683.10 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
614.79 лв.
Каталожна цена: 683.10 лв.
Отстъпка:68.31 лв. (10.00%)
Тоалетна седалка Ego

Тоалетна седалка Ego

-10%
Цена:
160.11 лв.
Каталожна цена: 177.90 лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
160.11 лв.
Каталожна цена: 177.90 лв.
Отстъпка:17.79 лв. (10.00%)

Върни До Горе